Erikvenneman
Vakantie

Echt even weg bij deze B&B Twente

Wil je een weekendje weg met vrienden of met gezin? Dan is dit fijne bed and breakfast Twente een leuke accommodatie om te verblijven. Het is een accommodatie te hebben waar je gezellig met z’n allen kan slapen en leven. Een weekendje weg in de accommodatie in Twente is dan ook ideaal. Deze accommodatie is geschikt voor een groep van maximaal 8 personen.

Bed and breakfast Twente

De bed and breakfast Twente is de perfecte accommodatie als je met een groep vrienden een grote accommodatie zoek of als je als stelletje een sfeervolle accommodatie zoekt. Je kan deze accommodatie boeken als je met jouw partner, dan boek je een kamer in de bed and breakfast Twente. Ben je met familie of groep vrienden? Dan kan je de gehele bed and breakfast Twente  huren. De bed and breakfast Twente is geschikt voor maximaal 8 personen. Het is een grote en ruime accommodatie en er is voldoende ruimte voor iedereen. Daarnaast is het een sfeervolle en warme locatie. Het was vroeger een oude boerenschuur, maar tegenwoordig is deze van alle gemakken voorzien. Wel is het leuk om te zien dat er nog authentieke details zijn gebleven.

Ideaal voor alle soorten gasten

De bed and breakfast Twente is voorzien van meerdere kamers, een ruime woonkamer en een moderne keuken. Elke slaapkamer beschikt over een eigen badkamer en een gezellige zithoek.  De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur en er staat servies en bestek voor 10 personen. De bed and breakfast Twente is van alle gemakken voorzien en ideaal voor verschillende soorten gaste. Ook voor de kinderen is er aan speelgoed en speeltoestellen gedacht. Ideaal als je met vrienden weggaat die ook kinderen hebben. De groepsaccommodatie in Twente is gelegen in een prachtig natuurgebied. Hierdoor kun je ook leuke wandelingen of fietsroutes maken. Dichtbij zijn ook een aantal leuke steden te bezoeken mocht je daar meer zin in hebben. Wat je ook wil gaan doen, de bed and breakfast Twente is de ideale locatie voor een weekendje weg.