Erikvenneman
Bedrijven

De mooiste bonbondoosjes

De bonbondoosjes zijn in alle kleuren, vormen en maten te verkrijgen. Groot, klein of een middelmaatje. Het ligt er maar net aan hoeveel bonbons u in uw doosje wilt stoppen. Erg leuk om cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum en elke andere speciale gelegenheid.

Voor elke stijl een passend bonbondoosje

Veras uw geliefde op Valentijn met een doosje in een hartjes vorm, volledig roodgekleurd en versierd met een wit hartjes lint. Gevuld met hun favoriete chocolade bonbons. Is er iemand geslaagd? Dan is het superleuk om diegene te verassen met een van de felgekleurde bonbondoosjes in zijn of haar favoriete kleur. Ook voor verschillende feestdagen kunt u uitpakken met leuke verpakkingen. Voor de kerst een bonbondoosje in goud en zilvertinten, versierd met sneeuwvlokjes en rendieren. Gaat u naar een luxere gelegenheid, veras dan de gastheer en vrouw met een van de luxere bonbondoosjes. Deze mooi afgewerkte doosjes zijn van hoge kwaliteit in vele verschillende stijlen te verkrijgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een harde kaft met een deksel met magneetsluiting, verpakt met een mooie grote strik in gewenste kleur. Met een van deze mooie verpakkingen maakt u zeker indruk! De bonbondoosjes zijn werkelijk in elke denkbare stijl te verkrijgen. Laat u vandaag nog inspireren door het grote aanbod!

Maatwerk bonbondoosjes

Bent u opzoek naar een grote hoeveelheid doosjes? Of wilt u graag doosjes in een eigen ontworpen design? Dat is zeker mogelijk! Hier zijn ook diverse mogelijkheden beschikbaar zoals de verdeling van het binnen vak voor 6, 12, 25 of een aantal bonbons naar eigen keuze. Ook kunt u kiezen voor een transparante deksel, zodat de bonbons direct zichtbaar zijn. Voor de afwerking van de doosjes zijn ook diverse linten en versieringen te verkrijgen. Voeg deze nu nog toe voor de mooiste in stijl passende bonbondoosjes!

https://gvo-packaging.nl/chique-bonbondoosjes/