Erikvenneman
Image default
Telefonie

De drie beste tips voor het kiezen van een telefoon reparatiebedrijf

De drie beste tips voor het kiezen van een telefoon reparatiebedrijf 

 
Geen enkele smartphone gebruiker ontkomt eraan dat de smartphone een keer op de grond valt. De ene periode gebeurt er niets en de andere laat je je telefoon 3 of 4 keer per week op de grond vallen. Je stoot je gsm van de eettafel, hij valt uit je hand of bij het instappen in de auto valt ie uit je broekzak op de straattegels. Het is belangrijk dat je jouw dure iPhone- of Samsung toestel beschermt met een telefoonhoesje en een screenprotector. Dit kan ik veel gevallen schade aan jouw smartphone voorkomen. Mocht je nu toch schade aan jouw iPhone of Samsung hebben dan is het belangrijk om het juiste bedrijf te kiezen die jouw smartphone kan repareren. Hieronder 3 tips bij het kiezen van het juiste bedrijf. 

Kijk naar de betrouwbaarheid van het telefoon reparatiebedrijf 

Het kiezen van de juiste reparateur is ontzettend belangrijk. Voor het bepalen van de betrouwbaarheid zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. 

  • Originele onderdelen 

  • Garantie 

  • Kennis/ervaring 

Reparatie met originele onderdelen

Wat je ten alle tijden moet voorkomen is dat je de hoofdprijs betaald voor goedkopere onderdelen in plaats van de originele OEM-onderdelen. Een smartphone is een tegenwoordig een onmisbaar item geworden in het dagelijks leven van mensen. Een gemiddelde iPhone- of Samsung smartphone is zeker niet gratis. Dus wanneer je een smartphone hebt van gemiddeld €1000,- wil je niet dat deze gerepareerd wordt met goedkope onderdelen, waarvan de kwaliteit niet in lijn is met de kwaliteit van jouw gsm.  

Garantie op de reparatie

In het verlengde van de vorige tip ligt de garantie. Een goed telefoon reparatiebedrijf werkt zoals hierboven benoemd dus met originele onderdelen. Dit geeft een hoge kwaliteit, waardoor het reparatiebedrijf dus in staat is om garantie te geven op de reparatie. Dit klinkt logisch, maar geloof ons; Dat is het niet!  

Kennis en ervaring

Een reparatie is nooit zonder risico. Jouw smartphone wordt gedemonteerd en als dit niet op de juiste manier gebeurt kan er nog meer schade ontstaan op de lange of korte termijn. Het is dus erg belangrijk om een partij te kiezen welke beschikt over zeer deskundige monteurs, zodat jouw telefoon in goede handen is. Een belangrijk punt waar je op kunt letten of waar je naar kunt vragen is of de monteurs ESD-safe werken en dat de werkplek daar speciaal voor is ingericht. Dit is eigenlijk een must in de wereld van elektronische reparaties, maar helaas zien wij in de markt dat het toch niet zo van zelfsprekend is. Kies dus voor een deskundig en ESD-safe telefoon reparatiebedrijf welke voldoet aan de 3 eerdergenoemde punten. Dit zorgt ervoor dat jouw telefoon in veilige handen is en op een kwalitatieve manier gerepareerd wordt.

Onze ervaring met een iPhone reparatie in Goes

Ook bij ons gaat er helaas wel eens een telefoon stuk. Ons bedrijf in Goes werkt voornamelijk met iPhones. Nu is het zo dat wij op zoek zijn gegaan naar een partij die aan alle bovengenoemde punten voldoet en zo kwamen we uit bij de Telefoon Reparatie Bus. Dit bedrijf komt regelmatig in Goes en omgeving en wat zo mooi is bij deze specialist is dat zij telefoon reparaties aan huis en iPhone reparaties op locatie in Goes doen. Je hoeft dus niet de deur uit en jouw iPhone wordt weer de oude!

 

https://www.telefoonreparatiebus.nl/