Erikvenneman
Dienstverlening

Blog – VoIP reseller worden

Nederland is talloze ondernemingen rijk die zich bezighouden met IT en telecom. Het grote aanbod zorgt ervoor dat er logischerwijs ook sprake is van een stevige onderlinge concurrentie en dat ondernemers daardoor in veel gevallen met flinterdunne marges moeten werken. In plaats van meedoen aan het stuntprijzencircus om nieuwe klanten te werven en deze binnenboord te houden, zou u er ook voor kunnen kiezen om uw klanten van een breder dienstenaanbod dan uw concurrenten te voorzien. Een van die opties is in dat kader het leveren van VoIP-oplossingen. VoIP (Voice over IP) is weliswaar geen gloednieuwe techniek, maar wel een stabiel telecomproduct waarmee een interessante omzet behaald kan worden. Het feit dat tal van ondernemers op dit moment nog niet naar VoIP zijn overgestapt is veelal een kwestie van ‘onbekend maakt onbemind’.

 

VoIP reseller worden met het white label van Telador

Wanneer aan andere ondernemers duidelijk uit kunt leggen wat de financiële en praktische voordelen van VoIP zijn, dan is VoIP reseller worden eigenlijk een logische keuze. Zeker wanneer u daarbij kiest voor telecombedrijf Telador. In dat geval krijgt u namelijk de beschikking over de volledige VoIP-infrastructuur die dit bedrijf door de jaren heen heeft opgebouwd. Met andere woorden: u hoeft zelf geen cent te investeren om een VoIP-platform en de bijbehorende hard- en software aan uw eigen klanten aan te kunnen bieden. Deze methodiek wordt nog eens extra aantrekkelijk gemaakt door alles via een ‘white label’ aan u als reseller leveren. Dit betekent dat op alle VoIP-gerelateerde uitingen altijd uw eigen bedrijfsnaam en -logo prijkt, waardoor uw klanten de indruk krijgen dat u hun zakelijke VoIP-expert bent.

Technische VoIP-kennis is overbodig

In de praktijk komt VoIP reseller worden bij Telador er uiteindelijk op neer dat u zich alleen maar bezig houdt met het werven van nieuwe klanten. Het puur technische gedeelte van het VoIP-traject wordt voor u en uw klanten op de achtergrond volledig door het team van Telador afgehandeld. U hoeft dus niet over specifiek technische telecomkennis te beschikken om VoIP aan uw klanten aan te kunnen bieden. Kortom, Telador verricht het grootste gedeelte van het werk om het uw klanten op het vlak van VoIP naar de zin te maken, terwijl u met uw onderneming op uw beurt van meer aanzien profiteert en een daarbij ook nog eens meer omzet genereert.