Bescherm je laptop tijdens het reizen

Om je laptop te beschermen tegen stof, krassen en opspattend water is een mooie laptophoes altijd een geweldig accessoire om bij je te hebben. Zelfs kleine vallen kunnen door de veerkrachtigheid van het materiaal worden opgevangen, zodat de laptop in de tas of koffer een heel stuk minder snel beschadigd kan raken.

Een Goed passende laptop sleeve kopen zorgt ervoor dat je laptop een stuk langer meegaat en maakt het een stuk makkelijker om de laptop mee te nemen. Naast het beschermende aspect zijn deze laptop sleeves ook nog eens in allerlei leuke designs te verkrijgen, zodat er voor iedereen wel wat wils is.

Het fijne elastische materiaal met de dubbele rittssluiting zorgt ervoor dat de laptophoes gaat aansluit en de laptop niet bekrast zal raken in de tas. De hoes is zeer eenvoudig te reinigen met een vochtig doekje.

Een originele 13 inch laptophoes online kopen kan eenvoudig online op de website van Sleevy. Zo’n mooie hoes of sleeve kost je net twee tientjes, geen geld om je laptop veilig te houden tijdens het reizen. Als de laptop een paar maanden langer meegaat heb je dit geld er alweer uit!

Op dit moment zijn er in totaal maar liefst 136 verschillende opties qua design voor een 13 inch laptophoes, een wereld aan keuze waarbij zeker iets passends voor jou zit! Wil jij een stoere motor of heb je liever vrolijke vlindertjes? Bekijk het ruime assortiment en bestel vandaag nog, zodat jouw laptop ook niet meer los door je tas hoeft te schuiven.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.