Erikvenneman
Image default
Electronica en Computers

De voordelen veen een slimme deurbel

Slimme apparaten verwijzen naar apparaten die in principe met het internet zijn verbonden.Hierdoor kan het apparaat verschillende dingen naar de gebruiker communiceren. De slimme deurbel is een deurbel met meer functies dan een normale deurbel. De Deurbel kan bijvoorbeeld een bericht versturen wanneer er niemand thuis is. De deurbel laat aan de gebruiker weten dat er iemand voor de deur staat. Ook zit er een slimme camera in de deurbel. Hierdoor zien gebruikers ook direct telefonisch wie er voor de deur staat. Dit is mogelijk waar je ook bent. Een ander voordeel is dat je direct kunt communiceren via de telefoon via de ingebouwde speaker in de deurbel. Zo kun je de postbode laten weten dat je niet thuis bent en kun je het pakketje onder de deurmat leggen. Je kunt de deurbel ook gebruiken als beveiligingssysteem. Als er beweging wordt gedetecteerd, begint de deurbel met opnemen. De slimme deurbellen worden al verkocht in veel winkels. Populaire deurbellen zijn de nest en de eken v7.

De traditionele deurbel

De deurbel bestaat al jaren. Het bestaan ​​van de moderne deurbellen kennen we al sinds 1989. Een draadloze deurbel voorzien van een radiosignaal en batterij, zonder kabels te hoeven leggen. De uitvinding is verder geborduurd op de oude deurklopper. Sinds 1989 gebruiken veel Nederlandse huishoudens nog steeds hetzelfde type deurbel. Nu hebben ze meestal verschillende melodieën of kastjes die je in  de tuin zetten als de deurbel gaat. In wezen blijft de deurbel hetzelfde.

Opkomst van smart apparaten

Hoewel veel mensen nog steeds de normale deurbellen gebruiken, gebruiken veel mensen steeds  meer slimme deurbellen. Van 2018 tot 2020 is het aantal gebruikers van slimme deurbellen verdubbeld. Tegenwoordig heeft ongeveer 6% van de Nederlandse huishoudens een slimme deurbel. Nederland gaf in 2020 227 miljoen dollar uit aan slimme systemen.

https://finesmart.nl/collections/beveiliging/products/eken-v7-videodeurbel

Gerelateerde artikelen

4 Redenen om een VPN te gebruiken

Een telefoonhoes voor jouw telefoon kopen

Kies uw laptop: Tips voor reizende zakenprofessionals