Erikvenneman
Kunst en Kitsch

Verfris de woonruimte met een schilderij

Heb je wel genoeg gehad van die simpele inrichting met filmposters of van die hele lege muur? Met een echt schilderij aan de muur, dat handgemaakt is en authentiek, creëer je een heel andere en volwassenere uitstraling in de woonruimte. Een schilderij zal een echte eye-catcher zijn voor bezoekers en zal ook vaak een onderwerp van gesprek zijn.

Denk je bij het kopen van een schilderij meer aan musea en kunstgalerieën waar je direct een fortuin kwijt bent aan een leuk kunstwerk? Een modern of abstract schilderij kopen kan tegenwoordig al heel makkelijk online (of indien gewenst in de winkel) bij bijvoorbeeld Artello.

Vanaf €70 heb je al een mooi en opvallend schilderij in huis, waarmee het dus zeker niet een extreem hoge investering vergt om de woonruimte op te vrolijken. Wil jij een schilderij waar je extra energie kan krijgt of juist eentje die rustgevend is?

Er zijn zoveel verschillende opties dat vrijwel alles mogelijk is. Als je een iets hoger budget hebt kun je zelfs een schilderij op maat laten maken, helemaal voor jou alleen! Anders zijn er reeds veel schilderijen op voorraad, die je al binnen twee dagen in huis kunt hebben.

Bijvoorbeeld bloemen schilderijen zijn tijdloos en kleurrijk en passen in elke inrichting, maar zijn bij uitstek geschikt voor een landelijke inrichting of een klassiek interieur. Bekijk jouw voorkeur, de inrichting van de woonruimte waar je het kunstwerk wil gaan hangen en zoek binnen jouw gewenste budget een leuk schilderij om de inrichting helemaal te completeren.