Erikvenneman
Image default
Kunst en Kitsch

Veelzijdige kunsthandel in Laren, nabij Blaricum

Voor een veelzijdige kunsthandelaar met uitstekende kunstzorg bent u bij Marquant Kunsthandel in goede handen. Niet alleen vindt u hier een prachtige collectie waar u alle informatie kan krijgen die u wilt, u bent hier ook meer dan welkom voor de zorg van kunst die u zelf al reeds in bezit heeft. Of het nu gaat om antieke of oude lijsten die een opschoonbeurt nodig hebben, of een (olie) schilderij dat in de loop der jaren wat veroudert is, hier krijgt uw kunst weer de glans die het verdient.

De Larense School

Een vast onderdeel van de collectie van Marquant Kunsthandel in Laren, nabij Blaricum, zijn de werken uit de zogeheten ‘Larense School’. Wellicht heeft u nog nooit van deze kunststroom gehoord, maar het gaat hier om een groep kunstenaars die aan het einde van de negentiende en het begin van de twintigste eeuw actief waren in de omgeving van Laren. Verschillende vormen van kunst werden beoefend door de artiesten van deze school, maar hoofdzakelijk betrof het schilderwerk. Wanneer u een bezoek brengt aan deze kunsthandel op tien minuten rijafstand van Blaricum bent u meer dan welkom om deze prachtige school te bekijken en alle vragen die u hierover heeft te stellen.

Bezoek deze kunsthandel zelf

Wanneer u Marquant Kunsthandel in Laren (nabij Blaricum) bezoekt, kunt hier terecht vooral al uw kunstzaken. Bij deze kunstexperts bent u in goede handen voor de volgende diensten:

–          Inlijsten: van borduurwerken tot museale kunst

–          Restauratie: uw verouderde olieverfschilderijen of lijsten krijgen hun pracht en praal terug

–          Conserveren: met zuurvrije materialen en museumglas blijft uw kunst goed geconserveerd

Elke dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom in deze kunsthandel. De deskundige medewerkers helpen u graag en zullen u van het beste advies voorzien voor uw kunstzorg. Voor prachtige kunst, van stillevens tot stadsgezichten, of de beste service en zorg voor de kunst die u zelf al in bezit heeft bezoekt u Marquant Kunsthandel in Laren, bij Blaricum.