Erikvenneman
Image default
Bedrijven

BADPAKKEN ZIJN MAKKELIJK, TRENDY

Badpakken hebben de laatste jaren een heel trendy imago gekregen. En, terecht. Badpakken zijn namelijk bijzondere makkelijk om te dragen en bovendien verkrijgbaar van uitermate sportief tot uitdagend en alles wat daartussen ligt.

EEN BADPAK LAAT JE VRIJ BEWEGEN

Nee, er is niets mis met dat buikje of die paar vetrolletjes en dus is dat al lang geen ultieme reden meer om een dames badpak te dragen. Badpakken zitten nu eenmaal voor iedereen makkelijker dan een bikini en kunnen tijdens een dagje strand of een middagje in het tropisch zwembad zeker bijdragen aan je zelfvertrouwen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan dat moment dat je van de hoge glijbaan in het zwembad plonst en meteen gaat checken of je bikinibroekje en bovenstukje nog wel netjes op hun plaats zitten. Bij een badpak zit je wat dat betreft helemaal safe. Bovendien beschermt een badpak ook meteen de soms wel fragiele huid van je buik, die in de rest van het jaar niet zoveel zon te zien krijgt tegen verbranding.

ALLE MATEN, ALLE STIJLEN

Badpakken zijn er voor alle maten en dus ook voor elk figuur en je kan bij de aankoop ervan dan ook helemaal gaan voor je eigen stijl. Hou je het graag klassiek, dan zijn er de eenkleurige badpakken met ronde hals- en ruguitsnijding. Zeg je, voor mij mag het wel een tikje speciaal, dan heb je badpakken met alle mogelijke prints in alle kleurcombinaties die je je maar kan dromen. Ga je voor uitdagend? Dat kan ook. Een badpak met een wat diepere decolleté bijvoorbeeld of met een verrassend open rug. Reken maar dat je ermee op zal vallen.

SNEL GEKLEED

Tenslotte maakt een badpak het je ook gemakkelijk als je even het strand wilt verlaten voor een terrasje of een winkelbezoekje. Je trekt gewoon een broek of een rok in combinatie met een loshangend bloesje over je badpak aan en je hebt meteen een leuke top.