Erikvenneman
Dienstverlening

Afvalcontainer in Enschede nodig?

Hoe schat je in hoe groot jouw afvalcontainer Enschede moet zijn?

Wanneer je een afvalcontainer Enschede gaat huren dan moet je ook de grootte kiezen van de afvalcontainer Enschede. Maar hiervoor moet je wel kunnen inschatten hoeveel afval je gaat hebben. Dit is erg lastig, en daarom heb ik enkele tips opgesteld om dit makkelijker te maken.

Een kleine klus

Wanneer je een erg kleine klus gaat uitvoeren, zoals het snoeien in de tuin, dan kan een big bag van 1 kubieke meter al genoeg zijn. Natuurlijk zou je voor deze klussen ook je normale container erbij kunnen pakken, maar als deze al vol is dan is het toch fijn om een kleine container te huren.

Is jouw klus net iets groter dan dit dan kun je altijd nog kiezen voor een kleine container van drie kubieke meter.

De gemiddelde particuliere klus

Voor de gemiddelde klus om en rond het huis heb je een container van 6 kubieke meter nodig. Dit is dan ook de meest verhuurde afvalcontainer Enschede. Als je jouw badkamer gaat verbouwen dan is dit een goede grootte bijvoorbeeld.

Een grote verbouwing

Als je jouw hele huis wilt verbouwen of meerdere kamers dan zal je een grotere container nodig hebben. Dit kan dus een container zijn van bijvoorbeeld 12 of 15 kubieke meter. Hier kun je heel veel afval in kwijt en moet je dus ook enkel huren als je een erg grote klus voor handen hebt.

Twijfel je nog steeds in welke categorie jouw klus valt? Dan kun je altijd het advies vragen van een medewerker van het verhuurbedrijf. Zij hebben ervaring met heel veel verschillende klussen en kunnen je helpen een goede inschatting te maken. Wees dus zeker niet bang om ze een keertje op te bellen en dit te vragen.

Tips voor een container huren Enschede

Een container huren is niet per se moeilijk, maar als je niet denkt aan bepaalde dingen dan kan je het jezelf toch lastig maken. Om dit te voorkomen heb ik enkele tips op een rijtje gezet die ervoor zorgen dat je dit soort moeilijkheden kunt voorkomen.

Geef opdrachten op tijd door

Je wilt de container natuurlijk op tijd hebben en je wilt dat hij snel wordt opgehaald als je klaar bent. Misschien wil je de container tussendoor ook wel laten wisselen omdat hij vol is. Als je dit op de dag zelf doet dan is de kans klein dat het gaat nog gaat lukken. Als je zeker wil weten dat hij er komt op die dagen, geef de opdracht dan enkele dagen van tevoren voor.

Laad de container niet te vol

Er zijn twee redenen waarom je een container niet te vol moet laden. Ten eerste is het niet toegestaan om de container meer dan 20cm boven de rand te vullen. Wanneer je dit toch doet dan zal het bedrijf hem waarschijnlijk niet meenemen en moet je nog een container bestellen. Een ander probleem wat je kan hebben, vooral met schoonpuin, is dat de container erg zwaar wordt. Een te zware container kan de grond doen inzakken, wat problemen kan opleveren. Vul een schoonpuin container dus niet te vol.

Controleer hoe lang de container mag blijven staan

Het verschilt per bedrijf hoe lang een container mag blijven staan voordat er extra kosten of een boete wordt berekend. Het is dus slim om dit speciaal voor jouw container te controleren. Zo weet je waar je aan toe bent en wanneer de container terug moet.

Met deze tips kan je al veel problemen met een container voorkomen, want het is vooral erg handig.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren-enschede/