Erikvenneman
Bedrijven

Werkplek inrichting? Laat het doen door Human Office

Alles voor een gezond kantoor

Veilig werken is prettig werken, maar dat gaat niet alleen over het verantwoord wegwerken van snoeren en kabels. Het gaat ook over op een verantwoorde manier kunnen zitten, in de juiste houding en met het juiste licht. Wanneer de werkomstandigheden op een kantoor optimaal zijn houden de werknemers het langer vol en worden er minder fouten gemaakt onder werktijd. Lichamelijke aandoeningen, ontstaan door het jaren verkeerd zitten op een stoel, zijn niet ondenkbaar. Het hebben van de juiste verlichting op een kantoor is helemaal belangrijk voor het vele lezen tijdens het werk.

Heel wat apparatuur

Inmiddels zijn er heel wat materialen bij gekomen, die allemaal ook een goede plek moeten hebben. De positie van een monitor, de stand van de tablethouder, alles heeft zijn functie en moet daarom een degelijke plek hebben in of rondom een bureau. Van kapstok tot aan de stopcontacten, Human Office verzorgt de kantoorinrichtingen van A tot Z. Niet alleen de werkplekken met de bureaus maar ook vergaderruimtes of presentatieruimtes kunnen door Human Office worden ingericht.

Specialisatie in optimalisatie

Ergonomisch verantwoord, altijd beter

Ergonomische oplossingen zijn belangrijk in bedrijven waar het werk zittend plaatsvindt. Het organiseren van verantwoord kunnen zitten en lezen en gebruik maken van een toetsenbord, is het specialisme van Human Office. Tevens richt Human Office zich op het gebruik en toepassen van duurzame materialen. Dit houdt in dat A klasse materialen op een duurzame manier zijn vervaardigd. Maar ook krijgen hele kantoorinrichtingen een tweede leven via Human Office. Recyclen is een belangrijk principe waar graag aan mee wordt gewerkt.

Bij Human Office richt men zich op:

  • Ergonmische oplossingen voor kantoor- en vergaderruimtes
  • Verlichting op de juiste manier
  • Kabelmanagement
  • Akoestische oplossingen
  • Papierbakken en kapstokken
  • Bureauaccessoires

Goede oplossingen

Ieder kantoor is anders, in het ene kantoor staan bureaus tegen elkaar aan en op andere plaatsen staan bureaus tegen de muur opgesteld. Het ligt er maar net aan wat het werk verlangt en wat de ruimte toestaat. Iedere situatie is weer uniek voor het vinden van ergonomische oplossingen met monitorarmen en tablethouders voor aan het bureau of voor aan de muur. Goede functionele oplossingen houden het beste stand door de tijd heen. En dit gaat ook over de verzorging van de juiste hoeveelheid licht in een ruimte. Het aantal lumen aan licht is een belangrijk gegeven om goed te kunnen lezen en de ogen niet te zwaar te belasten.

Het kabelmanagement is ook een hoofdstuk apart omdat het hier over veiligheid gaat. Veilig werken zonder dat het tapijt onder het bureau in de brand vliegt door onveilig weggelegde snoeren is heel belangrijk. En ook is het struikelen over snoeren iets wat niet mag voorkomen op een werkplek. Door het gebruik van alle elektronische apparatuur ontstaat er toch een warmte ontwikkeling in de kabels. En het is belangrijk om hier verstandig mee om te gaan zodat niemand voor enge verrassingen komt te staan. Het managen van kabels is een vak apart wat zeker serieus genomen moet worden.

Geluiden en het algemene beeld

Volume controle

Geluiden kunnen vermoeien, en het onder controle houden hiervan is ook iets wat zeker hoort bij kantoorinrichtingen. Tijdens het werk zijn er heel wat geluiden die de concentratie kunnen verstoren maar ook is het handig om overleg te kunnen plegen zonder dat anderen daar last van ondervinden. Plafondpanelen en scheidingswanden kunnen helpen om geluidsoverlast te beperken. Human Office heeft een ruime keuze in afscheidingswanden en panelen, en de nodige ervaring is aanwezig om voor ieder kantoor een goede oplossing te bieden. Vaste of mobiele panelen met verschillende uitstralingen kunnen in een ruimte worden geïnstalleerd, om net zoals bij kabelmanagement ook geluid te kunnen managen. Online zijn er op de internetpagina van Human Office heel wat oplossingen afgebeeld, maar een bezoek aan de showroom is een goede mogelijkheid om de diverse materialen van dichtbij te ervaren en eens overleg te plegen met een van de medewerkers.

Een rustige aanblik

Iedere ruimte vraagt om zijn eigen oplossingen maar waar het ook om gaat, een goede rustige uitstraling is belangrijk voor de mensen die er gebruik van maken. Rommelige bureaus en overvolle lades maken het werk onoverzichtelijk, en wanneer dat alles beter is georganiseerd kan er beter en prettiger worden gewerkt. Het hebben van onder andere goede kapstokken en prullenbakken kunnen een ruimte tot één geheel vormen zodat er een uitstraling ontstaat. Licht en kleur kunnen op elkaar worden afgestemd wat een ruimte prettig maakt om in te werken. Ergonomische werkplek inrichtingen zijn zo gek nog niet want ze dragen bij aan een constructieve werksfeer.

https://www.humanoffice.nl/