Erikvenneman
Bedrijven

Wat zijn de voordelen van thuis een Excel cursus volgen?

Er zijn talloze mogelijkheden binnen Excel

Ben jij al volledig op de hoogte van de mogelijkheden die Excel biedt? Excel kun je gebruiken om wiskundige berekeningen of om ingewikkelde statistische berekeningen uit te voeren maar ook om hele simpele eenvoudige bewerkingen te maken. In Excel kun je ook prima databases invoeren, gebruik maken van de functies importeren en exporteren en een link naar andere programma’s maken (zoals bijvoorbeeld Powerpoint, Access, Word, etc.)

Waarom zou ik een thuiscursus volgen?

Met een thuiscursus heb je de mogeljikheid om op je eigen tempo te werken. Op momenten die voor jou het beste uitkomen werken is ook een enorme pré. De video’s die gemaakt zijn om de cursus te ondersteunen helpen jou bij het verwerven van de skills die je nodig hebt om zo snel mogelijk met Excel aan de slag te gaan. De Online Cursus Excel van Compu Academy is voor iedereen prima te volgen.

Thuis de cursus volgen

De cursus is erg eenvoudig thuis te volgen, daarom wil ik graag drie tips met u delen om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.

  1. Zet je notificaties uit. Niets is zo irritant als gestoord worden tijdens het werken. Zet daarom je mails, whatsapp, Instagram en Facebook notificaties tijdens het werken uit. Zo kun jij in alle rust je ding doen.
  2. Plan pauzes. Ooit van de Pomodoro timer gehoord? Zet en wekkertje dat na 20 minuten af gaat. Gaat hij af? Dan heb je recht op 10 minuten pauze. Goed bezig.
  3. Zorg voor een comfortabele setting. Kleed je in gemakkelijke kleding, steek een geurkaarsje aan en pak er een lekker drankje bij. Kortom, zorg voor de ideale setting om in te werken.

 

Ga doelgericht met Excel te werk!

Een Excel Cursus volgen, zal jou het zelfvertrouwen geven om met Excel aan de slag te gaan en helpt jou om zelfs de nieuwste functies te leren kennen. Excel is een ongelofelijk handig computerprogramma. Zowel thuis als op de werkvloer. Het begrijpen en kunnen toepassen van Excel is volgens onderzoek een van de belangrijkste vaardigheden om op jouw CV te kunnen zetten. Excel kunnen gebruiken, is een waardevolle vaardigheid.

 Heel veel succes met het volgende van een Online Excel Cursus!

https://compu-academy.nl/excel-cursus-gevorderden/