Erikvenneman
Image default
Aanbiedingen

Een eigen restaurant website dankzij Crossmedia House

Een eigen sushi website zoals Blue Sakura

We heten u van harte welkom bij Japans sushi restaurant Blue Sakura in het centrum van Zwolle. Wij garanderen u een heerlijk avondje uit in een prachtige ambiance. Ons restaurant is namelijk gevestigd in een karakteristieke kerk op het Bethlehemkerkplein in het centrum van de hoofdstad van Overijssel. Bent u woonachtig in de regio en zoekt u een leuke tip voor een dagje weg? Kom naar het prachtige Zwolle en ga eens lekker sushi lunchen of dineren in ons restaurant.

Bent u ondernemer en wilt u ook een eigen restaurant website mét bestelsysteem zonder tussenkomt van een bezorgpartij? Maak dan gauw een afspraak met Crossmedia House via 074-8512665 of stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl.

Een Japans restaurant in een historische Nederlandse kerk

Een van de redenen waarom onze gasten telkens weer terugkomen bij Restaurant Blue Sakura Zwolle is om onze locatie. Ons restaurant is namelijk gevestigd in het voormalige BETHLEHEMKERK midden in het centrum. De kerk is meer dan 100 jaar oud. De stijl is is bewust nog onaangetast gebleven zodat gasten écht het gevoel van toen kunnen herbeleven. Aan de buitenkant is de gevel daarom nog steeds authentiek. Het enige wat verraad dat het een restaurant is, is onze logo boven de ingang. Komt u eenmaal binnen, dan zult u versteld staan van het interieur. De houtenbankjes en hoge plafond, de orgel en zelfs de verhoging vanwaar de mis wordt gehouden. Alles staat er nog, maar dan in een nieuw gepast jasje.

Elke dag vers bereide sushi

Bij Blue Sakura serveren we honderden versje Japanse sushi gerechten en daarnaast diverse warme gerechten, soepen en salades. Onze sushi chefs staan 7 dagen per week in een open keuken de gerechten voor te bereiden en dat begint al vroeg op de dag.

Sushi lunchen in Zwolle

Het is vanaf 12u mogelijk (maandag vanaf 13u) om te lunchen in ons restaurant. Voor een voordelige tarief per persoon, geniet u van een groot deel van onze sushi menukaart en kunt u 2 uur lang onbeperkt eten. We hanteren verschillende prijzen voor kinderen en volwassenen en reserveren kan telefonisch. Liever thuis of op kantoor sushi lunchen? Dat kan met onze sushibox! Deze kunt u bij ons in het restaurant ophalen.

Gemakkelijk online sushi bestellen bij restaurant Blue Sakura Zwolle

Ons nieuwste aanwinst in eenvoud is het online kunnen bestellen van sushi via onze eigen website. Net zoals u het gewend bent van andere thuisbezorg websites, kun u super gemakkelijk sushi thuis laten bezorgen op bluesakura.nl.

Hoe werkt het?

  • Je gaat naar onze website en kiest locatie Zwolle;
  • Ga vervolgens naar ‘bestellen’ en u komt direct in ons online bestelmenu;
  • Hier vindt u al onze afhaal- en bezorggerechten. Aan de linkerzijde kunt u direct kiezen dussen sushi, warme gerechten, salades, menu’s en dranken;
  • Elk gerecht is voorzien van omschrijving en prijs. Je kunt via de plusjes aangeven hoeveel u er van elk wilt bestellen;
  • Bent u klaar met bestellen? Klik dan op ‘Direct afrekenen’ of klik bovenaan de pagina op uw winkelwagen en ga zo verder naar het afrekenscherm;
  • In het afrekenscherm vult u uw naam en adresgegevens in. Kies uw betaalwijze en bevestig uw bestelling. U wordt doorverwezen naar de betaalpagina van uw bank;
  • Na sucesvolle betaling krijgt u per mail een bevestiging van uw bestelling. Bezorging duurt doorgaans 30-45min afhankelijk van de drukte op die dag.

Maak vandaag nog een eigen website

Wij bouwen onze website op maat in WordPress met nieuwste HTML en CSS technieken zodat u profiteert van een superscherpe en snelle website volgens de laatste standaarden. Onze website zijn altijd Google vriendelijk en worden gebruiksvriendelijk opgeleverd zodat u zelf alles eenvoudig kunt beheren.

https://www.crossmediahouse.nl/