Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Rijlessen volgen bij rijschool Rijen

Rijschool Rijen is een onderdeel van rijschool Breda. Zij bieden rijlessen aan door vrijwel heel Noord-Brabant. De focus ligt voornamelijk op het leren autorijden aan studenten en jongeren. Tijdens het traject van auto leren rijden, krijg je één vaste instructeur. Dit moet ervoor zorgen dat je een vertrouwensband kunt opbouwen met de instructeur. Daarnaast zorgt het voor vastigheid en structuur.

Beginnen met de rijlessen

Bij rijschool Rijen leert iedere student op zijn of haar eigen tempo. Iedereen is namelijk anders en verwerkt nieuwe informatie op een eigen manier. Zodoende wordt er per leerling een unieke lesmethode gekozen. Dit allemaal om jou zo goed mogelijk te begeleiden richting het examen.

Een nieuwe bestuurder zal tijdens het autorijden meteen veel nieuwe dingen leren. Denk hierbij aan verkeersregels, waaronder verkeersborden en wegmarkeringen, maar ook veilig autorijden en rijvaardigheid. Stap voor stap zul je steeds meer nieuwe dingen gaan leren. Ook zal de instructeur van rijschool Rijen ervoor zorgen dat er niet teveel informatie in één keer wordt voorgeschoteld. Je moet natuurlijk wel de tijd hebben om alle informatie te kunnen verwerken en toe te passen.

Bijzondere verrichtingen en theorie-examen

Naarmate de rijlessen vorderen zul je ook te maken krijgen met bijzondere verrichtingen. Dit zijn speciale manoeuvres die je met de auto moet kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan o.a. fileparkeren en de hellingproef. Als je slaagt voor de tussentijdse toets, dan hoef je deze verrichtingen niet meer te voldoen tijdens het examen.

Houd er rekening mee dat je op tijd het theorie-examen haalt. Het zou zonde zijn als je moet wachten op het praktijkexamen, omdat je de theorie nog niet behaald hebt.

https://rijschoolbreda.nl/rijschool-rijen/