Erikvenneman
Image default
Mode en Kleding

Peignoir verleidelijk en comfy!

Er wordt vaak gedacht dat je bij lingerie moet kiezen tussen verleidelijk en comfortabel, maar wist je dat het ook gewoon samen gaat! Ben je benieuwd naar wat welke soorten lingerie er allemaal zijn die minstens net zo verleidelijk als comfortabel zijn? Lees dan snel verder!

 

Push-up bh’s

Ben je verbaasd? Dat waren wij ook toen we hier achter kwamen. Een push-up bh kan echt super comfortabel zitten. De reden dat heel veel vrouwen hier anders over denken is door het dragen van de verkeerde cup-maat. Normaal gesproken zit de beugel van een bh direct onder de borst, als ondersteuning. Bij een push-up bh zit deze beugel net iets lager en is het ook vaker wat verdikt. Meet daarom je borsten goed op en probeer het eens uit.

 

Hipster onderbroeken

Ze worden steeds populairder, de hipster onderbroeken. Door de brede band die rust op de heupen voelt het een stuk fijner. Daarnaast is het materiaal van de hipster ook vaak goed van kwaliteit. Je hoeft dus geen string meer aan om verleidelijk te zijn, mannen worden namelijk ook steeds meer fan van vrouwen in een hipster. Het laat nog iets aan de verbeelding over!

 

Satijnen peignoir

Een peignoir is een langere nachtjapon. Je kunt er dus zelfs in slapen! Door de satijnen stof en de pasvorm is de peignoir perfect voor een spannende look. Geen last meer van beugels of veel te strak zittende kleding.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/kimono-peignoir/