Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Op vakantie met de auto

Je wilt graag een roadtrip maken door België en Frankrijk. Waar moet je dan zoal op letten? Hoe kan je je hierop voorbereiden?

  • Zorg dat je auto helemaal is nagekeken door een bekende die verstand heeft van auto’s of je brengt de auto voor een algemene controle naar een autogarage. Hier kan gekeken worden onder de motorkap of dat de turbo nog in perfecte staat is want de turbo revisie kosten kunnen hierbij hoog oplopen
  • Sluit een reisverzekering af
  • Controleer of je een internationaal rijbewijs hebt
  • Ken de verkeersregels in andere landen
  • Zorg dat je verstand hebt van auto’s

Wat nu als je met pech aan de zijkant van de weg staat?

Als je lid bent van de ANWB Europa dan kan je ze opbellen  voor hulp. Je auto wordt dan gebracht naar een autogarage in de buurt. Het kan wel eens voorkomen dat er problemen zijn met de turbo motor. Op de turbo revisie kosten zit natuurlijk niemand te wachten.

Vervangbare auto-onderdelen

Wat nu als er geen auto-onderdelen beschikbaar zijn? Wat gebeurd er dan?

Als bijvoorbeeld de motor kapot is dan kan er bij verschillende sloopbedrijven worden gekeken naar een nieuwe motorblok. In de meeste gevallen kan dit wel gemaakt worden alleen kunnen de kosten wel omhoogschieten. Als de turbo vervangen moet worden dan is het mogelijk om de turbo revisie kosten te declareren bij thuiskomst.

De reis wordt voortgezet!

We gaan nu weer verder met de reis. De turbo revisie kosten kan je altijd nog achteraf betalen mocht dat kapot zijn. Hiep hoi! Frankrijk staat bekend om heerlijk te gaan shoppen. Je kijkt je ogen uit naar alle moderne mode winkels zoals Chanel, lui Vuitton en Isabel Marant. Er zijn natuurlijk ook betaalbare winkels waaronder de kledingmerken Kenzo, Iro Paris, Maje en Claudie Pierlot. En vergeet vooral niet de zonnebrillen. Na een dagje te hebben geshopt is het ook leuk om een bootje te huren en over de Seine te varen.  

https://turboonderdelen.nl/turbo-revisie-alle-automerken-turbospecialist-van-nederland-en-belgie/