Erikvenneman
Verbouwen

Nobifix schutting met 20 jaar garantie!

Nobifix schutting, een duurzaam alternatief voor hardhout.

Ben je op zoek naar een duurzame schutting? Met de stevigheid van beton, kwaliteit van prachtig hardhout en een gunstige prijs? Dan is een Nobifix schutting van Deschuttingbouwer.nl een absolute aanrader. Met Nobifix wordt het schuttinghout volgens innovatieve technologie bewerkt, de levensduur neemt toe en is vergelijkbaar met die van hardhout.

Door de innovatieve behandeling van naaldhout kun je deze dus op meer manieren toepassen. Je kunt hierbij denken aan schuttingen, palen of losse planken. Die bestand zijn tegen verschillende soorten weer. De kleur die het hout na behandeling krijgt is bruin. Dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling van het prachtige naaldhout en minimale verkleuring in de loop der jaren. Je kiest dus voor een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout of kunststoffen.

Een behandelde schutting kan tot wel 30 jaar lang mee. Maar dat is niet het enige voordeel. Het is ook een goedkoper alternatief voor hardhouten schuttingen of plastic schuttingen. Met een mooie natuurlijke uitstraling. Waardoor de innovatieve technologie een actieve bijdrage levert aan het behouden van tropische bossen.

De innovatieve behandeling van naaldhout is relatief nieuw op de Nederlandse markt. Hoewel het een nieuwe behandeling is blijkt het behandelde hout zeer geliefd door de vele voordelen die het hout krijgt na de behandeling.

Je kunt Nobifix schuttingen makkelijk plaatsen, verven of aanpassen.

Een Nobifix schutting kun je makkelijk plaatsen. Het materiaal laat zich gemakkelijk verwerken. Je kunt ervoor kiezen om de schutting onbehandeld te plaatsen. Waarbij de natuurlijke uitstraling als de duurzaamheid van het product behouden blijven. Maar je kunt de schutting natuurlijk ook prima schilderen in een gewenste kleur.

Het behandelen van een Nobiflix schutting is niet noodzakelijk. Door de behandeling blijft hout dat behandeld is langdurig in topconditie. Met een kenmerkend bruine kleur van de behandeling.

Je kunt het hout veilig toepassing in een omgeving. De innovatieve behandeling is uitvoerig gekeurd en veilig bevonden. Een ander voordeel is de duurzaamheid van dit product. De levensduur van hout is door de behandeling langer dan de groeitijd die de boom heeft. Daarnaast geeft Nobifix hout geen geur of kleur af, in tegenstelling tot geïmpregneerd schuttinghout.

Steeds meer mensen kiezen voor Nobifix schuttingen.

De afgelopen jaren is duurzaamheid steeds belangrijker geworden. En ook in de komende jaren zal de vraag naar duurzame producten toenemen. Het is de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een innovatief duurzaam product als Nobifix. Een prachtig duurzaam product met een gegarandeerd natuurlijke uitstraling. Maar ook een product die je gemakkelijk kunt bewerken.

Het materiaal is volledig onderhoudsvrij. Dat is voor steeds meer mensen een vereisten. Omdat er te weinig tijd voor is, mensen langdurig willen genieten van een schutting of mensen het gewoonweg niet zien zitten een schutting te behandelen.

Je kiest dus om verschillende redenen voor een duurzaam Nobifix schutting. Maar welke reden dat ook is, je kiest gegarandeerd bewust. Voor prachtig naaldhout dat op innovatieve wijze bewerkt is tot een prachtig product waarvan je tot wel 30 jaar plezier kunt hebben. Kies jij ook bewust voor een Nobifix schutting van Deschuttingbouwer.nl?

https://deschuttingbouwer.nl/nobifix-schutting/