Erikvenneman
Internet

Krups

Er zijn veel verschillende Krups koffiemachines. Denk aan volautomaten en cupmachines. Het verschil tussen deze erg verschillende apparaten begrijpen sommiggen onder ons niet heel goed. Daarom gaan we het in dit artikel hebben over de verschillende Krups koffiemachines. Zo kun ook jij goed aan de slag met het kopen van een nieuwe koffiemachine!

Krups is een bekend merk, maar er zijn veel meer machines en apparaten dan Krups aanbiedt.

Zo heb je bijvoorbeeld bij Nespresso ook Magimix en bijvoorbeeld De’Longhi als producten. Bij Dolce Gusto heb je een ook andere fabrikanten. Niet alles is dus van Krups.

Krups koffiemachines

De Krups koffiemachine is er een met bonen. Hierdoor heb je sowieso geen cups nodig. Er zijn veel verschillende soorten en maten. Ook zijn er een hoop verschillende kleuren beschikbaar op de markt. Niet alleen zijn er koffieapparaten met bonen van het merk of de producent Krups. Ook heb je koffiezetapparaten van Jura, De’Longhi, Philips en bijvoorbeeld Smeg.

Dolce Gusto

Niet alleen zijn er dus koffiemachines met bonen. Een overzicht van alle Dolce Gusto apparaten is een verzamelnaam voor alle merken cupmachines die op deze manier werken bij elkaar. Daar vallen dus ook Magimix en andere fabrikanten onder. 

Krups

Ook zijn er Dolce Gusto’s van het merk Krups. Deze Dolce Gusto Krups hebben allemaal één ding in gemeen: ze zijn van het merk en de producent Krups.

Nespresso

Daarnaast hebben we ook nog een andere vorm van een cupmachine. Er zijn namelijk ook een overzicht van alle Nespresso apparaten. De cups die worden gebruikt zijn wat kleiner dan bij de andere soort cupmachine die we hierboven bespraken. Er zijn een hoop verschillende Nespresso apparaten te koop, van bijvoorbeeld Magimix, De’Longhi en meer.

Krups

Ook zijn er Nespresso’s van het merk Krups. Deze Nespresso Krups hebben dus allemaal ook maar één enkel ding in gemeent: ze zijn allemaal van het merk of de fabrikant Krups.

Conclusie

Het verschil tussen de apparaten zit hem dus in het merk. Er is een tal aan merken voor de cupmachines en koffiemachines met bonen. Het is dus slim om goed te kijken naar wat je eigenlijk nodig hebt. Het overzicht van alle apparaten kan je daar goed bij helpen. Daar zie je immers alle verschillende soorten van Nespresso of Dolce Gusto.

Wil je enkel het merk Krups bekijken? Dan is het slim om door te klikken naar de fabrikantpagina. Daar staan namelijk alle machines die enkel die fabrikant heeft gemaakt. Zo weet je zeker dat je enkel en alleen van dat merk een aankoop doet en dus niet van alle apparaten.

https://koffiemachine.org/koffiezetapparaat/krups/