Erikvenneman
Image default
Vakantie

Kroatië; de onvergetelijke glamping-bestemming

In de afgelopen jaren is Kroatië uitgegroeid tot een razend populaire vakantiebestemming. Denk Kroatië en je ziet beelden van prachtig witte stranden, de blauwe zee en een heldere hemel. Hotels in Kroatië doen dan ook goede zaken. Maar wij zeggen, laat de hotels voor wat ze zijn. Als je Kroatië in alle intensiteit wilt ervaren, ga je kamperen. Niks zo onvergetelijk als slapen in een tent in de wilde natuur van Kroatië.

Kamperen in Kroatië klinkt misschien wat lastig. Je kunt immers moeilijk je hele kampeeruitrusting meenemen in het vliegtuig. En niet iedereen heeft zin om dat stuk te rijden. De waarheid is anders. Met glamping hoef je je namelijk geen zorgen te maken over je uitrusting. Kies je favoriete glamping locatie in Kroatië en alles wordt voor je geregeld. Je luxe safaritent staat al klaar wanneer je aankomt, inclusief je eigen keukentje, eethoek en comfortabele bedden.

Glamping in Kroatië levert je alle luxe en comfort die je op je vakantie maar kunt wensen. Maar dan avontuurlijk. Met je luxe kampeeraccommodatie als uitvalsbasis ligt de omgeving te wachten om ontdekt te worden. De ene dag bezoek je de prachtige natuurgebieden waar Kroatië zo bekend om is, de andere dag verken je de Dalmatische kust.  En breng ook eens een bezoekje aan steden als Sibenik, bekend om haar bijzondere pleinen. Bezoek Umag en schuif ’s avonds in één van de vele restaurantjes aan voor een van de lokale visgerechten. Genieten, met een grote G.

Even geen zin om erop uit te trekken? Dan kun je genieten van een goed boek, of een duik nemen in het zwembad.

Glamping in Kroatië is kamperen in luxe. Boek vandaag je verblijf via www.glampings.com en beleef het zelf. Goede kans dat dit een vakantie wordt, waar je nog lang met een glimlach aan zult terugdenken.