Erikvenneman
Image default
Woningen

Huis verkopen in Enschede

Huis verkopen Enschede

Wilt u uw huis verkopen? Bij iQ Makelaars Enschede kan dat, snel, eenvoudig en voor de beste prijs. Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Wij adviseren en helpen u bij de verkoop van uw huis. In deze blog leest u onder andere wat wij precies doen en waar wij mee helpen bij het verkopen van uw woning!

Verkoopmakelaar Enschede

Als verkoopmakelaar uit Enschede helpen wij u bij het verkopen van uw huis. Wij zorgen dat uw woning actief onder de aandacht komt te staan. iQ Makelaars Enschede streeft erna om in de eerste drie maanden uw huis al te verkopen, omdat de kans op een geslaagde verkoop dat het grootste is. Wij als verkoopmakelaar zijn uniek als het gaat om huizen te verkopen. Wij combineren namelijk moderne marketing voor uw woning met ouderwetse No Cure No Pay makelaardij. Bij het verkopen van uw huis kunnen wij onder andere helpen bij de fotografie. Wij bieden zowel 2D, als 3D professionele foto’s. Ook kunnen wij u helpen bij verkoopteksten. Het is namelijk van belang dat iedereen de teksten goed begrijpt. Daarom bieden wij teksten in volledig professionele Engels en Nederlandse taal. 

Tijdens de verkoop plaatsen wij uw woning op verschillende woningwebsites. Denk hierbij aan Funda, Huislijn, Jaap.nl et cetera. Ook kunnen wij zorgen voor een toppositie op Funda. Het blijkt namelijk dat via dit kanaal 70% van de huizen wordt verkocht. Ook bieden wij potentiële kopers open dagen aan en begeleiden wij ook bezichtigingen. 

Makelaarskosten Enschede; Courtage iQ Makelaars

Bij iQ Makelaars Enschede hanteren wij een scherp tarief bij het verkopen van uw huis. Zo rekenen wij een courtage vanaf 1% inclusief BTW. Wij spreken nooit van exacte percentages of prijzen, omdat dit per geval verschillend is. Samen met u kijken wij wat u verwacht van ons en wat u liever zelf gaat doen. Een waardebepaling zou meer inzicht geven in de kosten. Deze is geheel vrijblijvend. U kunt altijd contact opnemen over vragen rondom het verkopen van uw huis.  

https://www.iqmakelaarsenschede.nl/