Erikvenneman
Image default
Toerisme

Hoe je een doorlopende reisverzekering moet vergelijken en afsluiten (Turkije en Kirgizië)

Als u van plan bent op vakantie te gaan, moet u er altijd voor zorgen dat u een reisverzekering heeft voordat u vertrekt. Op die manier bent u beschermd tegen veel voorkomende reisproblemen tijdens uw reis. Zo kan een doorlopende reisverzekering vergelijken u dekken tegen ziekte, ongevallen, verloren bagage en diefstal terwijl u op uw uitje bent.

Een doorlopende reisverzekering betekent ook dat u in staat zult zijn om uw kosten terug te vorderen als u uw reis moet annuleren of inkorten in geval van nood – zodat u kunt ontspannen en genieten van uw vakantie.

Hoe kunt u een doorlopende reisverzekering afsluiten? 

Vertel ons een paar details en wij helpen u de juiste dekking te vinden:

  • Type dekking: Dekking voor een enkele reis, een jaar of een lang verblijf

  • Wie wilt u verzekeren: Reist u alleen of met anderen?

  • Aanvullende dekkingen: Als u een extra dekking nodig heeft voor bijvoorbeeld wintersport of een cruise

  • Uw gegevens: De gebruikelijke zaken – zoals uw naam, leeftijd en e-mailadres

  • Uw medische voorgeschiedenis: Of u reeds bestaande medische aandoeningen heeft

U kunt een doorlopende reisverzekering vergelijken en afsluiten als u zwanger bent. Verzekeraars classificeren zwangerschap niet als een medische aandoening, dus je hoeft het waarschijnlijk niet te melden als je een verzekering afsluit en het zal geen invloed hebben op de kosten van je polis. Het is wel mogelijk dat u alleen gedekt bent voor zwangerschapsgerelateerde aandoeningen tot een bepaald stadium, meestal 26 weken.

Reisverzekering Turkije

Een reisverzekering Turkije is niet verplicht voor een reis naar Turkije, maar het dekt u wel voor onverwachte gebeurtenissen:

  • Behandeling van letsel en ziekte in Turkse medische voorzieningen 

  • Repatriëring naar Nederland 

  • Verloren of gestolen bagage en bezittingen, en in bepaalde situaties, paspoorten en geld 

  • De reisverzekering beschermt uw reis zodra u hem boekt, dus als uw luchtvaartmaatschappij failliet gaat, of uw hotel annuleert voor vertrek, bent u gedekt – u hoeft alleen het eigen risico te betalen.

Waarom heb ik een reisverzekering voor Kirgizië nodig?

Op vakantie in Kirgizië bent u van plan goed uit te rusten, nieuwe indrukken op te doen, veel foto’s en een nieuwe koelkastmagneet mee te nemen.

Als u naar het buitenland gaat, is het enige waar u aan wilt denken een rustpauze of een zakenreis ter verheerlijking. Maar soms gaat er iets mis: ongewoon eten, slechte kwaliteit van het drinkwater, hitte boven de veertig, gevaarlijke ritten, roofdieren op zee en wilde dieren – je weet nooit wat er kan gebeuren in een onbekend land.  Wat als je medische zorg nodig hebt in een vreemd land?

In zo’n situatie is het belangrijk dat u niet naar geld hoeft te zoeken om onvoorziene problemen op te lossen. De reisverzekering Kirgizië zal u helpen tijdig medische zorg van goede kwaliteit te regelen en zal uw kosten voor behandeling, vervoer en geneesmiddelen dekken.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/