Erikvenneman
Aanbiedingen

Heeft u nieuwe boeiboorden nodig?

Wilt u binnenkort graag uw boeiboord vervangen? En wilt u dan graag een onderhoudsvrije product waar u nauwelijks omkijk naar heeft? Bekijk dan eens de aluminium boeiboorden. Het geeft een mooie uitstraling en ze blijven mooi. Het is geschikt voor platte daken maar ook voor schuine daken. Boeiboorden kunnen ook van kunststof of hout zijn. Maar deze kunnen door de weersinvloeden smoezig worden of krijgen lekstrepen die zichtbaar worden. Ook hebben deze af en toe een nieuw likje verf nodig. Bij aluminium is dit echter niet het geval. Zo kunnen deze aluminium boeiboorden jarenlang mee.

Wat houdt aluminium boeiborden in?
Een boeiboord zorgt er voor dat er geen water en wind tussen de dakbedekking en de gevel kan komen. Deze belangrijke functie is erg van belang want als die er niet zit kan er een lekkage ontstaan of onnodige tocht in uw woning. Ook is een boeiboord bedoeld om het huis te verfraaien omdat die op zo’n opvallende plek zit. Hij zit namelijk gemonteerd tegen de zijkant van uw woning aan de daktrim.

Wat is het verschil tussen aluminium en Plastisol boeiboorden
Er zijn een aantal verschillen tussen aluminium of Plastisol boeiboorden. Plastisol is een licht metaal wat in elke maat te bestellen is en het kan geleverd worden in de RAL kleuren. Doordat plastisol is geconstrueerd uit verschillende componenten is het opgebouwd uit staalplaten. Die staalplaten voorzien van een kunststof coating en dat zorgt er weer voor dat het polyester versterkt. Aluminium spreekt vaak al van zichzelf omdat het onder de meeste mensen bekend is. Het is een sterk materiaal maar toch is het drie keer lichter als staal. Hierdoor is aluminium zeer geschikt voor veel verschillende toepassingen. Dit is een groot voordeel van aluminium en word daardoor veel gebruikt.

Zoekt u advies voor uw boeiboorden?
Als u zoekt naar boeiboorden voor uw dak, dan is het verstandig om een keer verder te kijken dan wat u al kent. Tegenwoordig zijn er veel materialen die overal wel zijn voordelen heeft. Daarom is het voor u belangrijk om te weten wat het beste materiaal is. Het is natuurlijk wel belangrijk om de juiste keuzes te maken voor uw boeiboorden. Wilt u graag geholpen worden? Dan helpt een dakgroothandel u graag. U kunt een dakgroothandel opzoeken bij u in de buurt. Hier kan een vakman u van voldoende en correcte informatie voorzien over verschillende materialen.

https://www.hodakdakmaterialen.nl/