Erikvenneman
Image default
Bedrijven

Een afvalcontainer huren voor uw bedrijf

Binnen uw bedrijf heeft u waarschijnlijk veel afval, want een gemiddeld bedrijf is vaak nogal een afvalproducent. Deze bedrijfsafval komt het vaakst voor in de vorm van restafval. Restafval is dan ook vergelijkbaar met huishoudelijk afval. U kunt hierbij denken aan plastic, papier of karton wat overblijft van de verpakkingen van producten. Uw bedrijf kan ook bedrijfsafval hebben in de vorm van bouwafval of chemisch afval. Dit zijn dan bijvoorbeeld stenen, hout, kunststof, olieafval of accu’s. Voor uw restafval kunt u gemakkelijk een container huren, zodat u uw afval altijd kunt weggooien en de bedrijfsafval daarna wordt afgevoerd zonder zorgen.

Wat mag erin?

Wanneer u voor uw bedrijfsafval een container huurt, die dus voor restafval is, mogen daar een aantal dingen in. Deze container is voornamelijk geschikt voor al het afval dat overblijft nadat dit gescheiden is. U kunt in deze container papier, organisch, glas en vertrouwelijk papier gooien.

Soorten

Van de restafvalcontainers zijn er een aantal verschillende soorten containers te krijgen. De meest bestelde zijn hier voor u neergezet. Zo is er een container waar 1100 liter in gaat, wat gelijk staat aan ongeveer 18 vuilniszakken. Ook is er een container waar 660 liter in gaat, wat gelijk staat aan ongeveer 11 vuilniszakken. U kunt daarbij zelf kiezen hoe vaak deze container leeggemaakt wordt. Dit kan een keer in de vier weken, maar ook een keer in de twee weken. Het ligt er maar net aan hoe snel u uw container vol heeft. De prijzen voor de containers zijn verschillend en liggen aan de grootte en aan wanneer ze leeggemaakt worden.

Bestellen

Wanneer u besluit een bedrijfsafval container te bestellen voor uw bedrijf is dit altijd aan de hand van huur. U huurt de container. Op de website van Rolcontainer Nederland kunt u gemakkelijk en snel uw container aanklikken in het gewenste formaat. Let wel op, want alleen de containers tot 660 liter passen door een normale deur. Daarnaast kunt u bepalen hoe vaak de container geleegd wordt. Wanneer u op een container klikt komt u meteen in het bestelproces terecht en heeft u binnen no-time een container voor uw deur. Heeft u de container niet meer nodig? Dan kunt u deze ook weer definitief laten ophalen.

 

 

 

 

 

 

https://rolcontainernederland.nl/restafval-container-huren/