Erikvenneman
Woning en Tuin

De houten vloeren van bax houthandel hebben een zeer snelle levering

Bestel je nu ook snel een van de houten vloeren van baxhouthandel.com? Dan profiteer jij ook van de snelle verzendingen die hier worden gehanteerd. Je hebt een nieuwe woning of je bent gewoon toe aan een nieuwe vloer. Dan is het kiezen van een van de houten vloeren die er in het assortiment worden aangeboden een heel goede keuze. Het bedrijf maakt al meer dan 25 jaar deze vloeren en je bent zeker weten verzekerd van een goede prijs- en kwaliteitverhouding wanneer je hier een vloer besteld. Iedereen heeft natuurlijk een ander budget, maar daar wordt rekening mee gehouden bij deze houthandel. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om een fantastische vloer in hun huis of bijvoorbeeld kantoorpand te kunnen leggen en daarom worden er vloeren aangeboden die passen bij diverse budgetten.

Prijzen

Je kunt bijvoorbeeld een van de houten vloeren al kopen voor 24,95 euro per vierkante meter. Dit is een redelijk prijzige vloer, omdat het hier gaat om een vloer dat gelegd is met visgraat, maar ook prijzen die hieronder liggen worden aangeboden. Je vindt bij deze houthandel maar liefst 200 houten vloeren waar je een keuze uit kunt maken. Daarin is er nog onderscheid te maken tussen de dikte van de vloeren. Dat betekent dat je kunt kiezen uit een vloer van 14 mm dik of een vloer van 19 mm dik. Het wordt allemaal zelf geproduceerd en er wordt hierbij dus geen gebruik gemaakt van een tussenhandelaar. Je kunt de vloeren gebruiken voor in een woonkamer, slaapkamer, washok, inloopkast, maar je kunt er bijvoorbeeld ook je trap mee aankleden.

Soorten houten vloeren

Je kunt kiezen uit diverse soorten van de vloeren. Kies je bijvoorbeeld een eiken vloer, of ga je toch voor een lamelparket of een parketvloer. De houten vloeren zijn zeker erg bekend en hebben vaak de voorkeur van de koper, omdat dit een echt natuurlijk effect aan een ruimte kan geven. De prijzen die er voor worden gevraagd zijn zeer aantrekkelijk, waardoor het nog leuker wordt om een van de houten vloeren te gaan uitzoeken en je woning verder te kunnen gaan inrichten. Een vloer is toch wel een van de basis zaken die je eerst geregeld moet hebben.