Erikvenneman
Aanbiedingen

Wat zijn fitness-supplementen

Iedereen die wel eens naar de sportschool gaat heeft vast wel eens van fitness-supplementen gehoord. De een kan niet zonder en de ander wil er niet aan beginnen. Fitness-supplementen zijn een toevoeging op de normale voeding. Maar wat doen deze supplementen nu eigenlijk? Om het wat duidelijker te maken is er onderscheid gemaakt tussen de twee belangrijkste supplementen en de twee toevoegingen.

 

De twee belangrijkste supplementen

Een van de meest belangrijke supplementen is creatine. Creatine Vult je fosfaat systeem aan. Het komt van nature voornamelijk is vlees en vis voor. Je fosfaat systeem gebruikt je lichaam bij kortdurende krachtinspanning. Omega 3 draagt bij aan een gezond hart- en vaatstelsel. Het wordt ook wel visolie genoemd omdat het vooral in vette vis zit. Omega 3 kan zorgen voor een verlaging van de bloeddruk en verbetert de leerprestatie.

 

 Twee aanvullende supplementen

Naast creatine en Omega 3 zijn er nog andere supplementen die gebruikt worden tijdens het sporten. Eiwitpoeder en eiwitrepen zijn hierbij veruit de bekendste. Eiwit helpt bij de opbouw van je spieren en is daarom belangrijk als je fanatiek met krachttraining bezig bent. Daarnaast kan je ook pre-workout gebruiken voor het sporten. Voor de een is dit een must have, de ander vindt het maar niks. Pre-workout geeft je een boost zodat je extra hard kan werken in de sportschool. Het zorgt voor meer energie, focus en uithoudingsvermogen. Pre-workout is niet noodzakelijk, maar kan je net die boost geven die je nodig hebt om betere resultaten te behalen. 

Voor gemixte pre-workout

Normaal moet je pre-workout mixen met water voordat je dit kunt innemen. Soms heb je hier geen tijd voor en kun je gebruik maken van zogenaamde voorgemixte pre-workout. Deze komen in verschillende soorten , waaronder voor gemixte middelgrote flesjes en voorgemixte shotjes. Deze pre-workout shots zijn perfect gemixt, waardoor jij altijd de juiste hoeveelheid pre-workout binnen krijgt en daardoor dus het maximale uit je traingn kan halen.

https://kossonutrition.nl/product/eiwitten-maximaal-whey-protein/