Erikvenneman
Image default
Mode en Kleding

Waarom witte tshirts gewoon in jou kledingkast horen

Om een stijlvolle look te hebben moet je een aantal classic shirts in je kledingkast hebben en daar horen witte tshirts het eerste bij. Mooie en kwalitatieve witte tshirts moeten van katoen gemaakt zijn en een slim fit stijl hebben. Witte tshirts worden snel vies en er komen gele vlekken onder de oksels dit zijn dingen die je niet tegenhoudt en daarom moet je ook  niet teveel uit geven aan witte tshirts en er altijd meerdere kopen. De klassieke witte tshirts zijn tijdloos en kun je met veel verschillende stijlen aandoen. Hieronder gaan we je een aantal looks geven die niet mogen ontbreken in je kledingkast en die je altijd kan aandoen.

De classic!

Dit is de klassieker, om de deze look te rocken heb je maar drie ingrediënten nodig! Een goed vallend wit shirt, mooie witte schoenen en een bijpassende jeans.

Witte tshirts met een stijlvolle casual look

Als je er stijlvol uit wilt zien, zal deze look er elke dag mooi uitzien. Door een casual broek en jas te combineren, draag je een T-shirt stijlvol op kantoor. Dit kan natuurlijk alleen als je een informele dresscode hebt.

Witte tshirts en de chino

Deze look is modieus, tijdloos en eenvoudig. Stop het shirt een beetje in je broek om je uiterlijk meer persoonlijkheid te geven. Het zit dus niet super strak, maar een beetje los. Misschien is het fijn om de handen uit de mouwen te steken.

https://web-wings.nl/