Waarom kan een avontuur met je geliefde helpen bij een beter huwelijk?

Laten we zeggen dat je op een uitagende avontuur wou gaan. Het ziet er gewoon naar uit dat het heel leuk zou zijn en iets wat je altijd al dacht dat je ooit zou doen. Maar je bent begonnen met het horen zeggen van slechte dingen over enge avonturen. Sommigen van hen zijn rijke en beroemde mensen. Ze zeggen dingen als: “Ik geloof niet in angsten overwinnen. Ik zie het doel er niet van in.” Het zet je aan het denken, omdat ze rijk en beroemd zijn, dus ze moeten het weten.

waarom lopen mensen weg voor issues die ze tegen komen in hun huidige huwelijk?

Toen leek het alsof je om de dag de tv aanzette en je een verhaal hoorde over iemand die ging bungeejumpen in Nederland en het ging niet goed. Soms is het gewoon dat het niet zo leuk was als ze dachten. In feite was het een grote teleurstelling en ze wensten dat ze het geld niet hadden uitgegeven of hun tijd niet hadden verspild. Andere keren was het ernstiger. Mensen werden gekwetst, ernstig gekwetst. Mensen hadden levensveranderende verwondingen en permanente handicaps van een dergelijk avontuur. En toen hoorde je iedereen zeggen dat de helft van de tijd mensen die ergens van af springen de val niet overleven. Je ziet een interview met een man die mensen vastbindt tijdens dit avontuur. Hij zegt dat hij mensen altijd zegt dat ze moeten bidden omdat er 50% kans is dat als je hiermee doorgaat, je de val niet zult overleven – je zult sterven. Vraagje. Wil je nog steeds doorgaan?

Waarom de kloof tussen wat jonge mensen zeggen dat ze willen en wat in de realiteit niet waar blijkt te zijn in hun huwelijk?

Nu, denk hier eens over na. Wist je dat de overgrote meerderheid van de jongeren een gelukkig huwelijk wil hebben. Recent onderzoek toont aan dat 82% van de meisjes en 70% van de jongens zeggen dat een goed huwelijk uiterst belangrijk voor hen is. Tegelijkertijd daalt het aantal huwelijken en blijft het samenwonen stijgen. Waarom denk je dat dat zo is? Om dezelfde reden dat je het avontuur niet wilt gaan als je alleen maar negatief nieuws hoort. Ik noem het het nieuws en de standpunten. Luister naar het nieuws. Is het een verrassing dat de mensen door alle berichten in de media over huwelijken die zijn afgebrokkeld, in de war raken over het huwelijk?

Waarom hoor je tegenwoordig vele sensationele verhalen over het huwelijk?

Het nieuws zit vol met sensationele verhalen over liegen, bedriegen en misbruik. Een voormalige presidentskandidaat bedriegt zijn door kanker getroffen vrouw. Een New Yorkse gouverneur met een dure callgirl. De affaire van de man van een model met hun tieneroppas. Een Yankee slugger die beschuldigd wordt van veelvuldig flirten. Een rolmodelgolfer die gevangen zit in zijn verslaving. En dan het uitzicht. Veel bekende beroemdheden komen naar buiten en zeggen dat ze niet meer in het huwelijk geloven. Sommigen vragen zich af, wat voor goeds is het huwelijk?

De waarheid is, dat er veel goeds is aan het huwelijk. Ja, huwelijken hebben af en toe problemen. Elke menselijke relatie doet dat en we mogen het verwachten in de meest intieme relaties.

https://ticketforsale.nl

Over

You may also like...

Reacties gesloten.