Erikvenneman
Image default
Horeca

Voor catering moet u in Winterswijk zijn

Als het aankomt op goede catering bent u in Winterswijk aan het juiste adres. Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat veel vormen van catering aanbiedt in de regio Winterswijk. Wij houden van een breed assortiment en een goede service, we proberen ons eten dan ook altijd vers te bereiden. En nemen ons werk dan ook echt serieus wanneer het aankomt op het maken en leveren van catering. Als u van veel variatie houd in het eten dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren veel vormen van catering en voorzien dus ook bedrijven van complete lunches. 

Uitgebreid assortiment

Wij bieden erg veel vormen van catering aan in Winterswijk, dus ook voor verschillende dagdelen. In de ochtend kunt u dus complete lunches bestellen voor een vergadering, of personeelsfeest. Deze lunches is voorzien van vers gebakken brood met uiteraard versgeperst ju. Voor de avond leveren complete buffetten voorzien van stokbrood met saus voor erbij. En kunt u kiezen uit verschillende culturen als het op eten aankomt. Houd u nou niet zo van een lopend buffet, dan raden wij de complete barbeque aan. Deze is voorzien van allerlei vlees voor op de barbeque, inclusief stokbrood en saus. Uiteraard wordt alles gebracht en weer opgehaald, en is het een leuke bezigheid doordat je eigen vlees klaarmaakt. 

De beste service

Wij leveren de catering in Winterswijk altijd op tijd en halen alles ook weer op, u hoeft zelf niks schoon te maken. En daarnaast is ons personeel ook te huur, en voorziet u dan in de last van de bediening. Daarbij kunt u naast goede catering ook volledige partytenten bij ons huren en heb wij allerlei bar tools die gehuurd kunnen worden.