Erikvenneman
Image default
Horeca

Heerlijk pizza eten met de pizzawagen aan huis

Bent u op zoek naar een pizzawagen aan huis? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres! Met een pizzawagen aan huis heeft u thuis de heerlijkste pizzas vers uit de oven. Dit is vaak verser dan als u het bestelt en ook nog lekkerder. De pizzawagen aan huis is ook een leuke en unieke ervaring voor bijvoorbeeld een feestje of een mooie zomerdag. Met de pizzawagen aan huis kunt u zelf de mooiste en lekkerste en verste pizzas samen stellen helemaal volgens uw voorkeur. Wij leveren al jaren de heerlijkste pizzas aan huis met onze pizzawagen aan huis en wij doen dit uitsluitend op de beste manier, en dat is natuurlijk stomend heet want onze pizzas zijn het lekkerst als ze heet zijn.

Een uitgebreid menu aan heerlijke pizzas

Wij hebben een uitgebreid pizza menu met pizzas in veel verschillende stijlen. Onze pizzawagen aan huis is een gegarandeerd feest en u zult nog nooit zo lekker pizza hebben gegeten. Onze pizza chefs zijn getraind in verschillende stijlen van pizza, of het nu klassiek of juist experimentele toppings zijn, deze opties heeft u allemaal bij de pizzawagen aan huis. De pizzabakkers maken pizzas in classic new york stijl, authentiek Italiaans of thick american style. Onze signature stijl is classic New York aangezien een van onze pizzabakkers ooit een week in Brookyln heeft doorgebracht als deel van het gentrification programma, dat is inmiddels goed gelukt.

Betaalbaar en lekker

Omdat wij vinden dat we toegankelijk moeten blijven voor iedereen houden we onze prijzen laag. Een plat menu met een diepe smaak en een lage prijs is waar wij voor staan. Pizza is lekker en iedereen verdient lekker, daarom vinden we dat iedereen onze pizza verdient! Zonder pizza heeft u geen leven!