Erikvenneman
Image default
Management

Strategic global business management

Internationale handel en investeringen zijn van cruciaal belang voor de Canadese economie. Als gevolg hiervan hebben Canadese bedrijven behoefte aan mensen die internationale projecten kunnen beheren die plaatsvinden in verschillende tijdzones, talen, culturen en valuta’s. Voor degenen die op zoek zijn naar een carrière in de wereldwijde zakelijke ondernemingen, dit programma is zeer geschikt voor je. Het eerste jaar van het programma zal u voorzien van een brede kennis basis in de vier belangrijkste gebieden van global business – Accounting en Financiën, Marketing en Sales, Supply Chain en Operations, en Human Resources. In het tweede jaar bouwt u verder aan uw kennis en vaardigheden op het gebied van management en leiderschap. Door middel van een verscheidenheid aan case studies en interactieve leermogelijkheden, ontwikkelt u vaardigheden die nodig zijn om strategische internationale zakelijke beslissingen te nemen. Als afgestudeerde zul je gespecialiseerde kennis en vaardigheden in het internationale bedrijfsleven te verwerven, zodat u uit te voeren internationale zakelijke functies in de wereldwijde markt van vandaag. Bij het afstuderen heb je de vaardigheden en opleiding die u nodig hebt om toe te passen voor de FITT Diploma van het Forum of International Trade Training, en de CIM aanwijzing van het Canadian Institute of Management. U zult goed gepositioneerd zijn om succesvol te zijn in entry-level en junior management posities in alle gebieden van het internationale bedrijfsleven. Als onderdeel van Conestoga’s inzet voor innovatieve leerstrategieën, is een laptop inbegrepen in de programmakosten. Het laptop initiatief stelt u in staat om te beschikken over actuele en relevante bronnen, en een interactieve leerervaring. U zult in staat zijn om toegang te krijgen tot cursusmateriaal, deel te nemen aan collaboratieve leeromgevingen, en de technologische vaardigheden op te bouwen die nodig zijn in de hedendaagse beroepsbevolking. Studenten zullen instructies ontvangen over hoe ze hun apparaat zullen verkrijgen.

 

Toelatingen – september 2022

Toelatingseisen

Een twee- of driejarig diploma of graad van een geaccrediteerde hogeschool of universiteit

Opmerking re: toelatingseisen

Aanvragers moeten beschikken over basis computervaardigheden. Actuele kennis van tekstverwerking, spreadsheet- en internetbrowsersoftware in een Windows-omgeving wordt sterk aanbevolen.

Aanvragers met transcripties van instellingen waar de onderwijstaal niet het Engels is, moeten aantonen dat zij de Engelse taal beheersen met een minimumscore op een van de volgende taalvaardigheidstests of gelijkwaardige scores op een andere internationaal erkende Engelse taaltest:

IELTS algemene band van 6,5 met geen band minder dan 6,0

TOEFL iBT 88

CAEL 70, geen enkele subtest bandscore lager dan 60

PTE Academisch 58

Conestoga Engelse Taaltest (CELT) Band 6

Wij bieden een taalprogramma aan voor studenten wier Engelse taalvaardigheid onder de voor toelating vereiste norm ligt, maar aan alle andere toelatingscriteria is voldaan. Een kandidaat komt in aanmerking voor toelating tot het graduate certificate programma na afronding van niveau 4 van het General Arts and Science – English Language Studies (ELS) programma met een algemeen cijfergemiddelde van 80% en geen cijfer lager dan 75%. Plaatsing in het ELS programma wordt bepaald door scores op een in-house Engelse taaltest of TOEFL of IELTS.

Canadees toelatingscontact

 admissions@conestogac.on.ca

Internationale toelatingen contact

 

Afgestudeerden kunnen werk vinden in een breed scala van private en publieke internationale bedrijfsomgevingen, waaronder particuliere organisaties, overheidsdepartementen en -agentschappen, regelgevende instanties, professionele organisaties en internationale niet-gouvernementele organisaties (NGO’s). Ze zijn werkzaam in vele gebieden, waaronder douane-expeditie, productie, goederen en diensten exporteren en importeren, distributie en logistiek, supply chain management, compliance, inkoop en aanbesteding, expeditie, internationale handel ontwikkeling, internationaal onderzoek, internationale verkoop en marketing en internationale financiële administratie. Afgestudeerden komen in aanmerking voor het FITT Diploma van het Forum of International Trade Training, en de CIM aanwijzing van het Canadian Institute of Management en zullen goed gepositioneerd zijn om succesvol te zijn in entry-level en junior management posities in alle gebieden van het internationale bedrijfsleven.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/