Erikvenneman
Image default
Aanbiedingen

Ontdek jouw comfortabele outfit voor het reizen

Ontdek jouw comfortabele outfit voor het reizen

Heerlijk om eventjes lekker op vakantie te gaan. Een vakantie hoeft niet altijd plaats te vinden in de zomer, maar kan het hele jaar door. Als je een lange reis voor de boeg hebt, dan is het prettig om comfortabele kleding te dragen. In het vliegtuig of auto zit je namelijk vele uren achter elkaar stil op weg naar jouw bestemming. De kleding moet niet alleen comfortabel, maar ook handig zijn. Als reiziger weet je ook dat de handbagage een kleine tas is, waar niet veel spullen in passen. Lees snel verder en ontdek jouw outfit onderweg naar jouw bestemming.

 

Frisse uitstraling

Na een urenlange vlucht, stap je het vliegtuig uit. Sommige passagiers zien eruit als of ze net de badkamer uitkomen lopen om op stap te gaan. Jij hebt daarentegen gekreukelde kleding en je haar, laten we het daar ook maar niet over hebben. Na een urenlange reis hoef je absoluut niet fashionable het vliegtuig uit te stappen. Het is logisch dat je een duf gezicht hebt, na een paar uurtjes halve slaap. Wil jij een frisse adem hebben? Neem dan een tandenborstel mee. Koop wel een kleine tube tandpasta, zodat je deze niet hoeft weg te gooien bij de douane.

 

Schoenen voor de reis

Laat we eens beginnen bij de onderkant: je schoenen. Welke schoenen zijn handig voor onderweg? We weten allemaal dat je met je fashionable hakken niet ver zult komen. Op het vliegveld moet je namelijk een redelijk eindje lopen en veel staan. Ga jij op reis naar een warme bestemming? Dan kan je prima jouw comfortabele slippers onder je kleding dragen. Je doet ze gemakkelijk aan en uit. Wij adviseren jou wel om dunne sokken te dragen. Vele reizigers om je heen zullen je dankbaar zijn. Wanneer er een mogelijkheid is dat je vlucht wordt geüpgraded, vergeet deze tip dan maar snel. Ga jij op reis voor een echte wandeling? Dan neem je vaak een paar zware wandelschoenen mee. Om het gewicht in jouw koffer laag te houden, kan je deze wandelschoenen prima dragen in het vliegtuig. De ideale schoenen voor in het vliegtuig blijven natuurlijk de sneakers.

 

Laagjes kleding

Een vestje is ideaal voor in het vliegtuig. Op de bestemming is het wellicht warm, maar in het vliegtuig is het over het algemeen redelijk koud. Het is heerlijk om een vestje mee te nemen voor in het vliegtuig. Broeken over elkaar zit over het algemeen niet zo comfortabel. Wij raden jou aan om een prettig zittende lange broek te kiezen voor in het vliegtuig. Je kunt hierbij denken aan de flared pants. Eenmaal aangekomen op bestemming doe jij je fashionable rokje aan. De flared pants neemt weinig ruimte in jouw handbagage aan. Geniet van je reis!