Erikvenneman
Gezondheid

Kom es langs bij Acupunctuur Breda voor een kennismaking

Dan zult u ervaren dat acupunctuur misschien ook voor u een oplossing zou kunnen zijn voor klachten. Er zal uitleg gegeven worden over de oorsprong van de acupunctuur als geneeswijze, en wat het misschien voor u kan betekenen. De medewerkers van Acupunctuur Breda leggen het graag aan u uit en laten u graag ervaren dat het zeker niet eng is om een behandeling te ondergaan. Integendeel, na een behandeling zult u verschil merken, en dat is natuurlijk het streven van Acupunctuur Breda. Vooral vooroordelen wegnemen en laten zien dat acupunctuur echt werkt, omdat het gebaseerd is op de oorsprong van het menselijk functioneren. Dat is een hele belangrijke taak van de praktijk van Acupunctuur Breda.

Al die naalden, is dat wel goed?

Nadat de klachten goed geanaliseerd zijn, immers, niet alle klachten kunnen met een acupunctuur behandeling verholpen worden, gaat de acupuncturist van Acupunctuur Breda met u aan de slag. De acupuncturist heeft een gedegen opleiding achter de rug, en heeft specialistische kennis van het zenuwstelsel, de meridiaanbanen, en welke banen hij kan gebruiken voor het verhelpen van de klachten. Na een behandeling zult u verschil merken. En dat is ook niet zo raar, als u weet dat acupunctuur al eeuwenlang bestaat en z’n oorsprong vindt in de Chinese geneeskunde. De acupuncturisten van Acupunctuur Breda kunnen u alles vertellen over de geschiedenis van de acupunctuur, het is een heel boeiend verhaal. En nog steeds actueel, want het menselijk lichaam is qua meridiaanbanen en zenuwstelsel niet echt veranderd.

Natuurlijk is het wat bizar om allerlei naaldjes in uw huid te zien steken, soms zijn het er echt veel. Toch is de onderliggende theorie, het doorbreken van de baan die voor de klachten zorgt, eigenlijk heel logisch. Als u nu maar gewoon stil blijft liggen, gebeurt er met die naaldjes echt niks.