Erikvenneman
Zorg

Kies voor een oosterse geneeswijze in Nijmegen

Heb je last van allerlei lichamelijke ongemakken? Kies dan eens voor een oosterse geneeswijze en kies voor acupunctuur in Nijmegen. Acupunctuur in Nijmegen is een goede manier om spanning, ongemak en ziekte op zowel fysiek en mentaal niveau aan te pakken. Het is van oorsprong een alternatieve oosterse geneeswijze die zich richt op behandeling van de klachten. Bij acupunctuur in Nijmegen wordt gekeken naar de klachten en hoe deze kunnen worden opgelost

Helpt acupunctuur Nijmegen?

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft acupunctuur erkend als officiële geneeswijze. Miljoenen mensen zeggen baat te hebben bij behandeling met acupunctuur, van pijnreductie tot het volledig wegnemen van de aandoening. Maar mensen die sceptisch zijn zeggen dat acupunctuur alleen werkt omdat mensen erin geloven. Gelukkig tonen wetenschappelijk studie anders aan. Uit deze studie blijkt dat acupunctuur wel degelijk pijn te verminderen bij aandoeningen als artrose, chronische hoofdpijn, schouderpijn, nekpijn en rugpijn. Het volgen van behandelingen acupunctuur is dus zeker aan te raden.

Werkt acupunctuur wel of niet voor mij?

Acupunctuur is een geode behandelmethode maar hoeft nog niet bij iedereen te werken. Het werkt sowieso als je last hebt van klachten zoals misselijkheid en braken ten gevolge van chemotherapie, hoofdpijn, migraine, een lage bloeddruk, rugpijn, menstruatiepijn, reuma, of bij zwangerschapsmisselijkheid. Daarnaast zijn er nog een tal van klachten waarbij acupunctuur in Nijmegen helpt, maar dit zijn de meest voorkomende klachten waarom mensen een acupuncturist bezoeken. In principe kan bijna iedereen acupunctuur volgen, maar in sommige vallen is het beter van niet. Bijvoorbeeld als je een bloedingsstoornis hebt of bloedverdunners slikt, dan heb je een groter risico op bloedingen. Ook zijn de naalden gevaarlijk voor mensen met een pacemaker of andere geïmplanteerde elektrische apparaten. Ga je een behandeling acupunctuur in Nijmegen volgen? Hou dan er rekening mee dat je  symptomen binnen een paar weken moeten gaan verminderen. Is dat niet het geval dan kan acupunctuur Nijmegen wellicht ook niet de juiste behandelmethode zijn.