Erikvenneman
Alarmsysteem

Huisbeveiliging: de nieuwe vorm van sociale controle

Huisbeveiliging: de nieuwe vorm van sociale controle

Wanneer er meer thuisbeveiligingssystemen in de buurt zijn, zijn er meer camera’s om de huizen te bekijken en meer huisalarmen om de juiste autoriteiten op de hoogte te stellen van eventuele misdaden. Voorkom misdaden in uw gemeenschap en help de criminelen vangen als ze zich voordoen.

Externe beveiligingscamera’s kunnen de hele buurt bekijken

Hoe meer beveiligingscamera’s er in een bepaalde buurt zijn, hoe gemakkelijker het is voor rechercheurs die misschien op zoek zijn naar aanwijzingen om een ​​misdaad op te lossen. Hoe meer een indringer op video wordt opgenomen, hoe gemakkelijker het zal zijn om ze te identificeren. In plaats van slechts één bewakingscamera als indringer te beschouwen, kan de politie ook verschillende beveiligingscamera’s van je buren onderzoeken. Deze community-verzameling externe beveiligingscamera’s maakt het heel eenvoudig om indringers te vangen.

Vuur kan zich verspreiden naar andere huizen, brandalarmen kunnen dit stoppen

Als er brand in uw buurt plaatsvindt, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het vuur niet van huis tot huis verspreidt. Als huizen dicht bij elkaar in jouw buurt worden gebouwd, dan is dit een zeer waarschijnlijke mogelijkheid. Als u een bewaakt brandalarm hebt, worden u en de brandweer onmiddellijk gewaarschuwd wanneer er brand is en zorgt u ervoor dat de hulp onderweg is voordat de brand de kans krijgt zich naar andermans eigendom te verspreiden.

Wanneer een indringer erin slaagt een huis binnen te dringen, weten ze precies waar de buurt kwetsbaar is en is er een kans dat de gemeenschap opnieuw slachtoffer kan worden. Als je buren over huisbeveiligingssystemen beschikken, wordt het een stuk moeilijker om iets te stelen en wordt voorkomen dat je buurt een doelwit is.

Nadat u uw beveiligingssysteem hebt geïnstalleerd, praat u met uw buren over het verkrijgen van een huisbeveiligingssysteem. Help je buurt te beschermen tegen criminaliteit.

Met domotica kunt u vrijwel alles in huis met één druk op de knop doen. U kunt de verlichting in- en uitschakelen met uw telefoon of de thermometer aanpassen zonder op te staan. Maar wat gebeurt er als je op vakantie gaat? Zet u uw domotica uit? Natuurlijk niet! Zelfs als u zich duizend kilometer verderop bevindt, kunt u domotica gebruiken om uw huis te controleren, een beetje gemoedsrust te hebben en de zaken soepel te laten verlopen. Hier zijn enkele andere manieren waarop domotica het zelfs op vakantie iets gemakkelijker kan maken.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag