Erikvenneman
Image default
Aanbiedingen

Drie manieren om je Citizen horloge te matchen

Drie manieren om je Citizen horloge te matchen

Ben jij van plan om een Citizen horloge aan je outfit toe te voegen? Wij raden dit enorm aan! Citizen horloges zijn milieuvriendelijke horloges van een enorm hoge kwaliteit, die niet alleen functioneel zijn maar ook nog eens erg fashionable. Het klinkt misschien raar, maar je haalt het meeste uit je Citizen horloge door hier ook andere accessoires aan toe te voegen. In deze blog noemen we drie manieren hoe je dit kunt doen. Lees snel verder!

 

  1. Een riem

Een riem is een ander gedeelte van je outfit dat echt klasse uitstraalt. Maar, net als een horloge, moet een riem wel perfect aansluiten op de andere onderdelen van je outfit. Deze aansluiting vind je gemakkelijk door je horloge en je riem te laten matchen. Hierbij kun je rekening houden met de horlogeband, maar ook met het ijzer van de riem. Als dit ijzer van zilver is, wil je voorkomen dat je met een gouden horloge rondloopt en vice versa. Door je riem en je horloge goed op elkaar aan te laten sluiten, laat je zien dat je verstand hebt van wat je draagt: een hele goede indruk dus.

 

  1. Je sieraden

Draag jij sieraden zoals armbanden of ringen, of misschien wel oorbellen of een neuspiercing? Deze items zijn stuk voor stuk belangrijk om mee te nemen. Natuurlijk wil je ervoor zorgen dat deze items allemaal goed met elkaar matchen, maar met sieraden is het ook belangrijk dat je er voor zorgt dat het niet “too much” wordt. Als jij bijvoorbeeld graag armbanden draagt, draag je die niet aan de hand waar jij je horloge aan draagt. Je arm zal anders te vol raken, wat er juist niet fashionable uit zal zien.

  1. Je pak

Het is de meest classy look die we maar kunnen verzinnen: een mooi maatpak met een Citizen horloge. Als dit jouw plan is, is het belangrijk om na te gaan of jouw maatpak ook daadwerkelijk een match is met je Citizen horloge. Sommige kleuren matchen nou eenmaal niet goed met elkaar. Voor de meeste zilveren en gouden horloges is dit geen enkel probleem, maar als je een horloge in een andere kleur bestelt, raden we je aan om hier rekening mee te houden.

 

Zitten al deze accessoires bij jou helemaal in orde? Dan kun je met een gerust hart je Citizen horloge bestellen. Wij raden het aan om dit te doen bij juwelierswebshop.nl. Deze juwelier heeft een breed assortiment in veel verschillende horloges: het perfecte Citizen horloge zal hier dus makkelijk te vinden zijn.

https://www.juwelierswebshop.nl/