Zwart edelstaal is nieuwe trend

Slim vriezen met zwarte koelkast

Steeds meer particulieren kiezen voor een zwarte koelkast. Eigenlijk is de kleur antraciet omdat het gaat om geschuurd staal met daarover een coating. In de Liebherr SBSbs 8683 Premium is gekozen voor zwart staal, de nieuwe trend in koelkasten land. Waar eerst de felle kleuren moesten dienen als verkoopbooster zijn het nu de duurdere series die aan de beurt komen in het Liebherr assortiment om trending te zijn. Je dient wel rekening te houden met andere zwart gelakte apparatuur aangezien de kleur vermoedelijk sterk afwijkt.

Slim

Eigenlijk is het niet mogelijk om een vries- en koelapparaat naast elkaar te plaatsen zonder er 5 cm ruimte tussen te houden. Doe je dit niet, dan krijg je condensvorming aan de buitenzijde op beide apparaten. Op den duur wordt de condens omgezet in schimmel en nog later kan er zelfs roest ontstaan. In de plaatsen, zoals een keuken, wil je absoluut geen schimmelvorming hebben. Je vraagt je misschien af hoe Liebherr dit dan doet, want een side by side of Amerikaanse koelkast zoals deze ook worden genoemd, zijn twee aan elkaar gekoppelde apparaten. De moraal van het verhaal is dat Liebherr iets slims heeft gedaan als enige fabrikant in de hele wereld. Om het condensprobleem aan te pakken hebben in de rechterwand van het vriesdeel, het linker gekoppelde deel, een verwarmingselement geplaatst. Dit element zorgt ervoor dat er geen condens ontstaat. Natuurlijk wordt het niet zo warm dat het vriesdeel extra hard dient te werken om deze verwarming op te heffen.

Kopen

Het is bij de aankoop van Liebherr apparatuur heel belangrijk dat je koopt in het land waar je woont. Het gaat er namelijk om wanneer je een storing zou hebben met je apparatuur dat deze kan worden gerepareerd door de servicedienst van de landelijke importeur. Heb je in het buitenland gekocht, dan ga je de voorrijdkosten, onderdelen en arbeidsloon moeten betalen ook in garantietijd.

https://www.elektroserviceverhagen.nl/koelshop/amerikaanse-koelkasten/liebherr-sbsbs-8683-premium-detail

Over

You may also like...

Reacties gesloten.