Zoekt u een evenementenlocatie in Amsterdam? Lees dan verder!

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek de bijzonderste evenementenlocaties

Wij bieden unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten van de gasten. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende soorten evenementen. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen en eisen.

Bijzondere duurzame en circulaire ruimtes

Vanuit onze bijzondere circulaire filosofie is er specifiek gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. En daar zijn wij erg trots op!

Flexibele en bijzondere werkplekken in omgeving Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ zorgt voor een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een goede inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.erikvenneman.nl/

Over

You may also like...

Reacties gesloten.