Train het ongezonde eten eraf met BBB groepslessen in Valkenswaard

In het weekend wilt u lekker ontspannen. Het is dus meer dan begrijpelijk dat u een biertje drinkt met een lekker borrelhapje erbij en goede vrienden. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een proefles aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.

Gezellig in groepsverband of individueel trainen met 50 plus sport

Wist u dat u meer dan 25 groepslessen per week kunt volgen in Valkenswaard? Sommige gaan naar groepslessen voor de structuur en dat terwijl anderen liever de gezelligheid van de groep gebruiken als stok achter de deur. Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!

Verschillende groepslessen die u in Valkenswaard kunt volgen

Wilt u gaan sporten? Kies dan voor sportlessen geschikt voor jong en oud van Workout Healthclub! Of u nu wilt werken aan uw conditie, meer spierkracht wilt opbouwen of gewoon lekker bezig wilt zijn, hier vindt u meer dan 25 verschillende groepslessen! Zo wordt het voor iedereen leuk om in beweging te zijn. Sporten werkt ook nog eens lekker ontspannend omdat u fysiek bezig bent en de stress van de werkdag even loslaat. Alle groepslessen worden verzorgd door goed opgeleide instructeurs die rekening houden met uw niveau. Of u nu al jarenlang sport, net begint of 50 plus bent, iedereen kan meedoen met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard.

 

Over

You may also like...

Reacties gesloten.