SEO Rotterdam voorkomt ellende

Voorkomen is geld besparen

Een website of webshop waar je geld mee verdient, wie droomt er niet van? Het is een droom die velen al hebben opgegeven nadat de shop of site klaar was en er uiteindelijk geen geld mee werd verdient. Soms een geldverslindende Google campagne en dat was het dan. Bedrijven hebben vaak hun laatste hoop gevestigd op de het internet als marketingkanaal. Zeker in onzekere covid tijden is het internet een mogelijkheid om klanten toch iets te kunnen verkopen. Het is ondenkbaar dat je kunt verkopen als er geen expert van SEO Rotterdam naar je website of webshop heeft gekeken.

Klassiek

Zeker bedrijven in het KMO of MKB segment hebben bedrijven nogal eens de neiging om te kiezen voor de goedkoopste oplossing. Een website mag dan niet te veel kosten, maar de praktijk is dat de website of webshop het ook niet goed gaat doen in de rankings. Goedkoop wordt duurkoop. Want hoe slechter de site is ontworpen, des te meer geld kost het om deze hoog te laten ranken.

Oplossing

Om het probleem op te lossen moet er achteraf een onderzoek worden gedaan naar de problemen die ervoor zorgen dat de site niet rankt. Dit kost uiteindelijk geld en het corrigeren kost veel tijd en dat is ook geld. Voor een een SEO expert is het heel frustrerend om de puinhoop achteraf te moeten opruimen, want vaak is de schade onderwater nog veel groter dan op het eerste gezicht. Een nieuwe site bouwen is eigenlijk het beste. Dus dat wordt gezien als kapitaalvernietiging.

Beter

Het is aan te bevelen om voorafgaand aan de bouw van een website of shop een SEO consultant in te huren die een volledige zoekwoordstudie uitvoert en daarna de site structuur uittekent. Dit is nodig om te zorgen dat de site kan ranken in Google. Dan wordt de content en de grafische invulling verzorgd in relatie tot een prettige user experience.

 

https://www.score-worldwide.com/seo-bureau

Over

You may also like...

Reacties gesloten.