Retraite bij life coach in Turnhout

Retraite

Op retraite gaan is tot rust komen en je zelf (her)ontdekken. Het is tijd maken voor jezelf en gaan luisteren naar jezelf, zodat jij weer verder in de hectiek van de maatschappij. Je hebt het vaak zo druk dat je geen tijd hebt om aan zelfliefde te doen. Tijd maken voor jezelf is je innerlijk kind de aandacht en liefde geven die het verdient. Vaak gebruiken we het excuus van geen tijd. De wereld wordt door Corona even stilgezet en dat biedt jou de mogelijkheid om in retraite te gaan.

Life coach

Het bijzondere aan de retraite in Turnhout, dat dit wordt gedaan in het appartement van de life coach. Deze kan jou tijdens de maaltijden of ingeplande sessie begeleiden bij de vragen die je tegenkomt.

Meditatie en Yoga

En wil je mediteren of yoga doen onder begeleiding, het is allemaal mogelijk in Turnhout. Jij geeft aan waar jij behoefte aan hebt. 

Niet koken

Er wordt gekookt en jij hoeft alleen de voeten maar onder de tafel te steken of je eet op je kamer als je geen behoefte hebt aan menselijk contact. Jij bepaalt wat jij wilt, want alles mag en vooral niets moet.

Uniek

De retraite in combinatie met life coaching is uniek in België en Nederland. Het is belangrijk om tijdig te boeken, zelfs in coronatijden is de animo voor de retraite heel groot. Je verblijft het merendeel van de tijd alleen op je kamer en als je behoefte hebt aan een klankbord, dan is dit altijd aanwezig. En niet zomaar een klankbord, de existentiële onderwerpen kunnen ook besproken worden. Zo heb je gesprekken met diepgang op een hele natuurlijke wijze, zonder dat het geforceerd aanvoelt, want er is geen therapeutensfeer.

Wil jij ook op retraite? Dan is het een aanrader om te kijken op www.jouwlifecoach.be daar vind je meer informatie. 

 

 

https://www.jouwlifecoach.be

Over

You may also like...

Reacties gesloten.