PropFun maakt uw bruiloft compleet

Bij PropFun kunt u nu een photobooth inhuren om de mooiste dag van jullie leven voorgoed vast te leggen. U kunt eenvoudig een photobooth huren gezien er altijd een locatie bij u in de buurt is waar u de booth kunt ophalen. Zo hebben wij afhaaladressen in vele grote steden zoals Amsterdam, Groningen en Utrecht en ook nog in Antwerpen als u woonachtig bent in België. Wilt u weten waar u uw photobooth kunt komen ophalen? Kijk dan bij de beschikbaarheid op onze website. 

PropFun: een toevoeging voor uw trouwfeest

De photobooths van PropFun zijn een ware toevoeging voor uw trouwfeest. Met onze photobooths kunt u mooie herinneringen vastleggen van jullie speciale dag. Zo kunt u ervoor kiezen om de fotozuil al tijdens de bruiloft te huren maar u kunt ook pas gebruik van de zuil maken zodra het trouwfeest is begonnen. Op die manier kunt u met iedereen op de foto en kunnen ook de gasten onderling met elkaar op de foto zodat er mooie herinneringen gecreëerd kunnen worden. Bovendien leveren wij ook nog extra elementen om de meest bijzondere en grappige foto’s te kunnen creëren. En weet u wat het mooiste is? Het hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat een trouwerij organiseren niet goedkoop is, daarom bieden wij al een photobooth aan voor €275 inclusief het onbeperkt printen van alle foto’s en het digitaal aanleveren van de video’s en GIFjes die tijdens uw speciale dag zijn gemaakt. Is er toch nog een gaatje vrij binnen het budget? Dan kunt u het standaardpakket dat wij aanbieden uiteraard nog uitbreiden met diverse upgrades, zoals bijvoorbeeld een gastenboek met alle foto’s of een fotostrip met jullie namen en de datum van jullie bruiloft. 

360 graden videobooth pakket

Ook kunt u nog kiezen voor onze 360 graden videobooth pakket. Met dit pakket kunt u de meest memorabele beelden vastleggen met een videobooth die 360 graden in het rond kan draaien. Deze booth kunt u huren voor 3 huren en er zal altijd een medewerker op locatie aanwezig zijn om u hierbij te kunnen helpen.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.