Linnen gordijnen: een natuurproduct

Bent u op zoek naar linnen gordijnen? Dit zijn de mogelijkheden

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Reinigen van linnen gordijnen: do’s and don’ts

Omdat linnen een gevoelig natuurproduct is, is de stof erg gevoelig voor krimp. Om die reden raden wij niet aan om linnen gordijnen zelf te wassen. Ons advies is om linnen gordijnen te laten reinigen bij een stomerij.

Voering en afwerking

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook nog eens gratis gevoerd. Met gevoerde linnen gordijnen wordt de doorkijk voorkomen, ook wanneer u ‘s avonds binnen het licht aan heeft. De voeringstof is te verkrijgen in meerdere kleuren én meerdere diktes.

Linnen: een stijlvol en mooi natuurproduct

Zoals u net heeft gelezen is linnen een natuurproduct waarvan stijlvolle en op maat gemaakte linnen gordijnen van gemaakt kunnen worden. Natuurproducten is echt een trend in hedendaagse interieurs. Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg gewilde vorm van raambekleding.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

https://www.erikvenneman.nl/

Over

You may also like...

Reacties gesloten.