Erikvenneman
Image default
Financieel

Hulp bij aanbestedingen met Q Core

Heeft u hulp nodig bij aanbestedingen? Dat is geen enkel probleem! Bij Q Core helpen wij u graag bij het behalen van uw groeidoelen. Wij zijn op de hoogte van alle spelregels als het gaat om het behalen van succes en daarom helpen wij u hier graag bij. Als u met ons gaat samenwerken, dan wint u binnen no time die tender. Wij helpen u van begin tot eind gezien wij niet voor niets dé specialist zijn als we het hebben over begeleiding bij het ondernemen. Wij werken als schakel tussen de ondernemers en de overheid. Met onze hulp komen de opdrachten vanuit de overheid al snel binnen handbereik. 

Hulp bij aanbestedingen: werkwijze

Nu vraagt u zich misschien af hoe Q Core te werk gaat als hulp bij aanbestedingen. Allereerst beginnen wij bij Q Core met signaleren. U meldt zich bij ons aan en laat weten wat uw plannen zijn wat betreft de tenders. Wij doen een tendersignalering zodat we meteen goed kunnen beginnen. De tweede stap naar succes is het bepalen van de zoekcriteria. Ook kijken wij naar wat uw matchingtags zijn en zo kunnen wij een mooi zoekprofiel aanmaken die volledig voor u op maat is gemaakt. De derde stap is het ontvangen van kansen. Wij letten op alle tenders die mogelijk interessant zijn voor u en deze komen direct bij u in de inbox van uw e-mail terecht. Zo krijgt u meteen alle tenderdocumenten voor uw neus en kunt u direct bepalen of deze tender een kans is voor u of juist niet bij u en uw onderneming past. Heeft u een interessante tender gevonden? Dan raden wij aan om met stap vier te beginnen: inschrijven bij Q Core. Als u zich heeft ingeschreven, kunnen wij over naar de vijfde strategie en kunnen wij uw winststrategie bepalen. 

Q Core

Onze kracht bij Q Core is dat wij professionele begeleiding bieden bij de inschrijving van tenders. Wij zijn uw bidteam die op externe locatie u helpt bij uw aanbesteding. Wilt u graag begeleiding? Kijk voor al uw mogelijkheden en onze werkmethodes op onze website.

Gerelateerde artikelen

Held worden in het maatschappelijk domein

Snel geld verdienen? Dit zijn 12 manieren hoe je dat voor elkaar kunt krijgen

Al Uw Financiƫle Zaken Bij Hills Accountants En Adviseurs In