Groepsaccommodatie in Gelderland is geschikt ook geschikt voor bedrijven

Bij de groepsaccommodatie, Westernboerderij De Baerle, in Didam kunt u niet alleen terecht als particulier. Ook als u een bedrijfsfeest of vergadering in een groene omgeving organiseert, dan kunt u hier terecht. De specialist biedt een uiteenlopend assortiment aan activiteiten. Combineer het bedrijfsfeest met teambuilding activiteiten, zo leren collega’s elkaar past écht kennen. Of kies voor een leuk uitje en sluit de dag af met een gezellig etentje en eventueel een overnachting in de groepsaccommodatie in Gelderland. De mogelijkheden zijn eindeloos en u kunt zelf een arrangement samenstellen. Neem gerust eens contact op, want Westernboerderij De Baerle organiseert graag uw bedrijfsfeest!

Groepsaccommodatie in Gelderland biedt diverse arrangementen aan

Vindt er binnenkort wederom een familieweekend plaats? Organiseert u het vrijgezellenfeest van uw beste vriend(in)? Of wilt u er een keer goed tussenuit met uw gezin? Dan is een verblijf in een gezellige groepsaccommodatie in Gelderland, Westernboerderij De Baerle, iets voor u. Hier is namelijk veel te beleven voor zowel jong als oud. U heeft zelfs de mogelijkheid om arrangementen op maat te boeken. Denk hierbij aan het zondagmiddag arrangement, het quad arrangement, de scooter tour met grill buffet en paintball met een BBQ-buffet. Het kan allemaal bij de groepsaccommodatie in Gelderland! Weet u al welk arrangement u kiest?

Veel te doen in de omgeving van een groepsaccommodatie in Gelderland

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u het beste kunt verblijven in een groepsaccommodatie in Gelderland. Denk aan een familieweekend, vriendendag, teamuitje of bedrijfsfeest. Naast dat u op Westernboerderij De Baerle in Didam kunt overnachten, zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Leer de omgeving kennen op de scooter, solex of met een step. De groepsaccommodatie in Gelderland biedt op het eigen terrein diverse activiteiten aan, zoals paintball en countrygolfen. Daarnaast biedt de sfeervolle binnen locatie de mogelijkheid om bij slecht weer binnen activiteiten te organiseren. Kijkt u er al naar uit?

Over

You may also like...

Reacties gesloten.