Gezellig rondvaart door Leiden, daar mag op gedronken worden!

Kiest u ervoor om de omgeving van Leiden te verkennen per rondvaart? Goede keuze! Zeker omdat u dan tijdens de rondvaart kunt genieten van uitstekend eten, en drinken natuurlijk! Dit zorgt er tevens voor dat de boot niet hoeft aan te meren voor een bepaald product. Partyboot / Groene Hart Cruises kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.

Een complete keuken aan boord tijdens uw rondvaart in Leiden

Wist je dat je een volledige keuken tot je beschikking hebt wanneer je een rondvaart boekt bij Partyboot? Dat wordt smullen en cultuursnuiven in een! Maar kwaliteit is een zeer ruim te nemen containerbegrip. Om het te specificeren hebben we het nu over het eten. Het kan dat u kiest voor een feestje, gecombineerd met een rondvaart op de Kagerplassen of nabij Leiden. Dan wilt u uw gasten ook iets lekkers voorschotelen. Dan bent u op het juiste adres bij Partyboot / Groene Hart Cruises. Zij hebben namelijk een professionele keuken én kok aan boord. Hierdoor heeft u zeer ruime keuze voor uw hapjes, maar ook voor buffetten. Natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Entertainment tijdens een rondvaart in Leiden

Tijdens een rondvaart in Leiden is er natuurlijk al genoeg gezien. Maar waarom zouden we er niet nog een schepje bovenop doen? Hoe dan? Entertainment aan boord natuurlijk! Dan is het toch een zeer groot pluspunt dat u uw gasten kan vermaken met entertainment. Partyboot / Groene Hart Cruises is voor u dan de uitkomst. Tijdens een rondvaart in Leiden of de Kagerplassen kunt u bij deze specialist kiezen voor verschillende soorten entertainment. Aan boord is praktisch alles mogelijk: u kunt het zo gek niet bedenken. Dit komt doordat Partyboot / Groene Hart Cruises een samenwerking heeft met een evenementenbureau. Hierdoor kunt u personen inhuren, variërend van een goochelaar, tot aan een heel orkest. Uw rondvaart in de Kagerplassen of rondom Leiden zal onvergetelijk worden!

Over

You may also like...

Reacties gesloten.