EMV Bescherming voor een betere gezondheid

Bescherming tegen straling serieus nemen

Mensen die stralingsgevoelig zijn worden vaak weggezet als zeurkouzen. Echter als je de problemen zou kunnen ervaren die deze mensen ondervinden van elektromagnetische straling, dan zou je anders praten. Het is de constante invloed van deze straling op het lichaam die op den lange duur deze klachten veroorzaakt. Het is eigenlijk een allergische reactie op de diverse stralingsbronnen waaraan zij jaren zijn blootgesteld. De norm is door de overheid bepaalt, dus het is altijd gezond. De slager die zijn eigen vlees keurt…

De overheid verkoopt en verdient heel veel aan het veilen van 5G licenties waardoor de mensen nog zieker gaan worden. Het is de overheid die graag de burger zelfredzaam wilt maken. De burger die er iets wil doen wordt als gek bestempeld, terwijl in een land als Zweden deze persoon een uitkering krijgt. Nu zijn de Scandinavische landen al verder in het onderzoeken naar de gevolgen van stralign aangezien ze daar de GSM groot hebben gemaakt. Denk aan Nokia. Je hoort er nu niet veel meer van, maar vroeger was Nokia een van de toonaangevende merken waar nu Apple en Samsung de grootste spelers in de markt zijn. 

Het stralingsgevoelig zijn kan extreme vormen aannemen en dan hebben we het over Elektro Hyper Sensitief, dit is absoluut ondragelijk en 3% van de Nederlanders behoort tot deze groep. Terwijl 52% van de mensen vage klachten heeft en jaren bij een dokter loopt. Eens ze een STRAS ontdekken, zijn ze er zo gelukkig mee, dat ze deze nooit meer kwijt willen. De STRAS brengt het lichaam terug naar een tijd waarin er nog geen radiogolven waren, want daar is het allemaal mee begonnen. Twee eeuwen geleden was er niemand ziek van straling. Het vervelende is dat de wetenschap het vaak afdoet als niet bewezen, maar je zult maar last hebben van de klachten.

 

https://www.emvbescherming.nl/bescherming-tegen-elektromagnetische-straling/

Over

You may also like...

Reacties gesloten.