Een jacht te huur met complete inrichting

Zonder zorgen op vakantie? Dat kan wanneer u kiest voor een vakantie op het water door een jacht te huren. Zo bent u verzkeerd van een vakantie middenin de natuur en kunt u heerlijk genieten van familie en vrienden. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is namelijk voorzien van alle gemakken. Zo vindt u niet alleen een kookplaat, bestek, servies en keukenapparatuur, maar beschikt elke jacht ook over een lekkere douche en fijne bedden. Welk jacht u ook kiest bij deze specialist in jachtverhuur, u bent verzekerd van een ontspannen reis.

Een jacht te huur voor een vakantie op het water

Waar gaat u dit jaar naartoe op vakantie/ Het bepalen van de bestemming is vaak een lastige keuze omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Toch zin in iets echt origineels? Ga dan een jacht huren bij e specialist in jachtverhuur. Bij deze specialist is een jacht te huur voor tot wel 10 personen, waarmee u desgewenst meerdere weken het water op kunt. Alle jachten zijn compleet uitgerust. Dit wil zeggen dat alle keukenspullen en apparaten aanwezig zijn en natuurlijk al het benodigde meubilair zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vakantie. Bij deze jachtverhuur kunt u kiezen uit 8 prachtige jachten waarmee u vrij kunt varen in de mooie natuur van het ‘Groene Hart’.

Het ‘Groene Hart’ ontdekken? Het kan met een jacht dat te huur is bij een specialist

Met een van de 8 prachtige jachten, die de professional in jachtverhuur te bieden heeft, ontdekt u de prachtige natuur die Nederland te bieden heeft op een compleet andere manier, namelijk vanaf het water! Zonder vaarbewijs kunt u met elk luxueuze dat te huur is bij Delos Yacht Charter de mooie natuur van het ‘Groene Hart’ ontdekken met tot wel 10 vrienden of familieleden. Vaar bijvoorbeeld over de Loosdrechtse Plassen, dit natuurgebied is erg populair bij watersporters. Hier vindt u daarom ook veel restaurants, terrasjes en jachthavens. Wilt u wat meer de rust opzoeken? Kies dan voor een vaartocht over De Hollands IJssel. Dit natuurgebied bestaat uit prachtige rivieren waarop u met uw motorjacht langs dromerige stadjes vaart.

Over

You may also like...

Reacties gesloten.