De capaciteit van een professionele koffiemachine

Een goede bak koffie begint bij een goede koffiemachine. 82 procent van Nederland zegt zelfs beter te werken wanneer er goede koffie aanwezig is. Een goede werksfeer en goede werkomstandigheden is dus onmisbaar. Wij geven u handige tips wanneer u een professionele koffiemachine wilt aanschaffen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Een professionele koffiemachine als investering

Een aantal dingen zijn zeer belangrijk en daar dient ook zeker rekening mee gehouden te worden bij de aanschaf van een koffiemachine. Bijvoorbeeld, hoeveel koffie wordt er gedronken? Hoe groot moet dus de capaciteit zijn? Maar ook hoe snel moet een kopje koffie klaar zijn? En hoeveel variaties dienen er gezet te kunnen worden. Dit zijn allemaal dingen waar u op moet letten. Zie een koffiemachine als investering voor meer creativiteit en een betere werksfeer. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Deac helpt u hier graag bij. Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit en zijn u en uw werknemers altijd voorzien van een heerlijke bak koffie.

Hoe kiest u de juiste machine?

Niet elk apparaat past bij uw bedrijf. Koffie zorgt voor meer creativiteit, maar hoe bepaalt u of een koffiemachine de beste keus is voor uw bedrijf is? Dit is natuurlijk een lastige keus, vooral wanneer er zo’n groot aanbod is. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk. Deze koffiemachines zijn geschikt voor verschillende doeleinden door de grote capaciteit en veelzijdigheid voor het echte barista-gevoel, maar dan op het werk! Ze zijn geschikt voor veel verschillende soorten koffies. Voor wat extra cafeïne is een espresso lekker en voor een romige koffie kun je voor een cappuccino gaan. Veel medewerkers in dienst of veel klanten over de vloer? Dan is bijvoorbeeld de Faema wel een goede match. Hieronder vindt u verschillende apparaten die passend kunnen zijn op kantoor.

* Rex Royal
* Faema
* Jura

* Etna

* Animo

Thuis heeft iedereen zijn eigen koffie voor het uitkiezen. Veel medewerkers moeten op het werk maar drinken wat er staat. Dit betekent vaak een waterige koffie, omdat dit het meest goedkoop is voor het bedrijf. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk lekkere koffie aan te bieden. Het zorgt er tevens voor dat medewerkers actiever zijn en beter hun werk doen. Dat is een win-win situatie. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/

Over

You may also like...

Reacties gesloten.